Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Από το Ραμπάτ στο Ρίο ο Παρέλλης

Με στόχο την επίτευξη του ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί στο ντάιαμοντ λιγκ του Ραμπάτ, ο Απόστολος Παρέλλης την ερχόμενη Κυριακή.
Πηγή: sportsfeed.gr
Με το όριο της δισκοβολίας να έχει αναπροσαρμοστεί από την IAAF έχοντας οριστεί στα 65.00μ., ο Κύπριος δισκοβόλος ήταν από τους άτυχους της υπόθεσης καθώς ναι μεν έριξε 65.36μ. το έκανε όμως εκτός χρονικών ορίων. Επιπλέον άτυχος είναι γιατί στον πρώτο αγώνα της σεζόν, στους παγκύπριους αγώνες της 25ης Μαρτίου, έκανε εξαιρετικό αγώνα, αλλά έχασε το όριο για μόλις 23 εκατοστά καθώς είχε βολή στα 64.77μ.
Την Κυριακή στο Ραμπάτ ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσει με το όριο και να αποβάλλει το άγχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς από νωρίς. Στην πόλη του Μαρόκου ο Παρέλλης θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους δισκοβόλους του πλανήτη σε έναν αγώνα επιπέδου τελικού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πιοτρ Μαλακόφσκι (71.84μ.), Γκερντ Κάντερ (73.38μ.), Ζολτάν Κοβάγκο (69.95μ.), Ρόμπερτ Ούρμπανεκ (66.93μ.), Ντάνιελ Σταλ (66.89μ.), Φιλίπ Μιλάνοφ (66.90μ.) και Μάρτιν Κούπερ (66.67μ.) μαζί με τον Παρέλλη συνθέτουν μια πολύ δυνατή οκτάδα που θα τη δούμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και καλώς εχόντων των πραγμάτων και το Ρίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου