Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Χανιά 2016, αγωνίσματα, ωρολόγιο πρόγραμμα

Ένας αγώνας στον οποίο θα επιδιώξουν αθλητές και αθλήτριες να επιτύχουν τα όρια και να πάρουν το εισιτήριο για τα μεγάλα ραντεβού της χρονιάς είναι αυτός που θα διεξαχθεί στα Χανιά το Σάββατο 21 Μαΐου στο στάδιο της πόλης «Ελενα Βενιζέλου».

 

 

Από το Σύνταγμα στη Σαγκάη

Με τον αέρα από το 4ο Athenς Street Pole Vault στην πλατεία Συντάγματος, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους έλληνες φιλάθλους ο Κώστας Φιλιππίδης, αγωνίζεται αύριο στον δεύτερο αγώνa της σειράς Diamond League που γίνεται στη Σαγκάη.




Run Greece. Πανέτοιμη η Καστοριά υποδέχεται τους χιλιάδες δρομείς

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στην Καστοριά ο εαρινός κύκλος της σειράς αγώνων δρόμων του ΣΕΓΑΣ Run Greece 2016 η οποία δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχτεί του χιλιάδες δρομείς.

 

 

Αγώνας Αλμάτων «Εμιγιάν» με Παπαχρήστου και ξένους αθλητές. Nέο πρόγραμμα, συμμετοχές

Με την συμμετοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας κλειστού στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου και άλλων ξένων πρωταθλητών θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 14 Μαΐου  στο στάδιο του Αγίου Κοσμά 

 

 

«Ελευθέρια 2016»

Αγώνες στίβου όλων των ηλικιών θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουνίου στο στάδιο του Κιλκίς τους οποίους διοργανώνουν

 

 

«Σιθώνεια 2016»

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδο της Νικήτης θα διεξαχθεί διεθνής συνάντηση ρίψεων με την επωνυμία «Σιθώνεια» την οποία οι διοργανωτές έχουν αφιερώσει 

 

 

35α Ορσίππεια

Ο Α.Ο. Μεγάρων, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής και ο Δήμος Μεγάρων με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσουν τους αγώνες στίβου «35α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2016»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου