Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Εσκιλστούνα 2015: Οι αριθμοί με το μέρος της ελληνικής ομάδας


Την δεύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές, που θα συμμετάσχουν στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας (16-19/7) έχει ο Γιάννης Κυριαζής.
Ο Ελληνας πρωταθλητής με βάση την αγωνιστική εικόνα στη διάρκεια της σεζόν και βασικό εφόδιο το 78,41Μ., που πέτυχε φέτος, φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ακόμη και του χρυσού μεταλλίου. Μόνος πονοκέφαλος για τον αθλητή, το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες στον αγκώνα.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση θα έχει η Αναστασία Μαρινάκου, που έχει το όριο τόσο στα 3.000Μ. όσο και στα 1.500 μέτρα. Στην μεγάλη απόσταση, η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έχει τον τέταρτο χρόνο με 9.19.41. Οι 11 αθλήτριες φαίνεται πως θα...γλιτώσουν την διαδικασία του προκριματικού και θα τρέξουν απευθείας στον τελικο. Στα 1.500 μ. είναι δηλωμένες 15 αθλήτριες και η Ελληνίδα με 4.18.19 είναι στην έκτη θέση της σχετικής λίστας.

Με τη σκέψη στον τελικό του ύψους, θα πάρει μέρος στη διοργάνωση η Ιωάννα Ζάκκα, που έφτασε φέτος το ρεκόρ της στα 1,81 μ., που είναι η 7η επίδοση και την φέρνει στην 9η θέση ανάμεσα στις 19 αθλήτριες, που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Την 8η επίδοση έχει στο τριπλούν η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που έχει κάθε λόγο να σκέφτεται και τον τελικό. Η αθλήτρια από την Κέρκυρα έχει δηλωθεί και στο μήκος, εκεί όπου με 6,13 μ. έχει την 11η επίδοση.

Με βάση τους αθλητές που έχουν αγωνιστεί φέτος στα 10.000 μ. βάδην ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης καταλαμβάνει την 10η θέση σε σύνολο 28 αθλητών. Παρόλα αυτά ο νεαρός έχει την εμπειρία και το ταλέντο να βρεθεί ψηλά στην τελική κατάταξη και να διεκδικήσει για μια ακόμη τη διάκριση.
Στην 14η θέση των 110 μ.ΕΜΠ. βρίσκεται ο Δήμος Τσούγιας με 14.07, όπως και ο Κυριάκος Ζώτος στη δισκοβολία. Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη, θα αγωνιστεί και στην σφαιροβολία, όπου με το 18,62 μ. είναι 13ος.

Εντεκα ομάδες θα πάρουν θέση εκκίνησης στον προκριματικό των 4Χ400 μ., προκειμένου τρεις από αυτές να χαιρετίσουν την διοργάνωση. Η ελληνίκη ομάδα με τους Χρήστο Κοτίτσα, Δημήτρη Λεβαντίνο, Γιάννη Λογοθέτη και Νίκο Εμπέογλου έδειξε πως διαθέτει τη δυναμική να είναι ανάμεσα στις οχτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η ελληνική ομάδα αναχωρεί την Τρίτη (14/7) στις 08::30 με πτήση τηςAEGEAN AIRLINES A3 812 και η  επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη  (21/7) σις 16:40 με πτήση της  AEGEAN AIRLINES A3 813.    

Η αποστολή θα συναντηθεί την Δευτέρα  στο ξενοδοχείο  ATRIUM (Ωκεανιδών 21 Άγιος Σώστης Αθήνα) στις 21:00 όπου θα δοθεί ο αθλητικός ιματισμός των αθλητών και συνοδών. Παρακαλούνται οι αθλητές και οι συνοδοί να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο-τραίνο-καράβι) και να έχουν μαζί τους τα παραστατικά της μετακίνησής τους (διόδια-αποδείξεις βενζίνης-αποδείξεις εισιτηρίων) για να πληρωθούν από τον αρχηγό της αποστολής.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου