Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κάλι 2015: Καλές εμφανίσεις όχι, όμως, πρόκριση για τους σφαιροβόλους


Για μία θέση ή για την ακρίβεια για 19 εκατοστά έχασε την πρόκριση στον τελικό της σφαιροβολίας ο Οδυσσέας Μουζενίδης, στην έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κάλι της Κολομβίας. Ο αθλητής από την Χαλκιδική ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερη βολή στα 19.01 μ., από την τρίτη και τελευταία του προσπάθεια.
Ο νεαρός ξεκίνησε τον αγώνα του στα 18,92 μ., ενώ ήταν άκυρος στη δεύτερη βολή και κατέλαβε την έβδομη θέση στο γκρουπ του και την 13η στο σύνολο. Την καλύτερη επίδοση στο γκρουπ, αλλά και στο σύνολο σημείωσε ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Αμπνταλαζίζ με 20,79 μέτρα.

Με τις πολύτιμες εμπειρίες της συμμετοχής στον προκριματικό θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Χρήστος Μουλιστάνος, που είχε καλύτερη βολή στα στα 17,98 μ. από την πρώτη του βολή κι άλλη μία έγκυρη προσπάθεια στα 17,15 μέτρα. Ο αθλητής κατέλαβε την 11η θέση στο γκρουπ του και την 23η στο σύνολο.
Οχτώ αθλητές έπιασαν το όριο των 19,50 μ., γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο του αγώνα.
Την παρουσία της στη διοργάνωση ολοκλήρωσε η Δήμητρα Αλεξίου, που μετά τις δύο πρώτες άκυρες βολές έστειλε το δίσκο στα 39,72 μ., επίδοση που της έδωσε την 14η θέση στο α΄προκριματικό γκρουπ.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου