Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Εσκιλστούνα 2015: Ζάκκα και Τσούγιας ξεκινούν τις προσπάθειες τους



Η  Ιωάννα Ζάκκα και ο Δήμος Τσούγιας αγωνίζονται στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους, στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας.
Στο ύψος η Ζάκκα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στις 12 του τελικού, έστω κι αν το όριο για τον τελικό έχει οριστεί στα 1,84 μ., επίδοση δηλαδή καλύτερη από το ατομικό της 1,81 μέτρα. Το αγώνισμα θα γίνει σε ένα γκρουπ με τη συμμετοχή 18 αθλητριών και το η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου θα έχει την ευκαιρία  να κυνηγήσει την εμφάνιση, που θα της δίνει μια θέση στην πρώτη 12άδα.  Η νεαρή αθλήτρια διανύει φέτος σταθερή ανοδική πορεία.
Στην πρώτη προκριματική σειρά των 110μ. εμπ. θα πάρει μέρος ο Δήμος Τσούγιας. Ο αθλητής της Ιωάννας Σιώμου θα τρέξει στον  έβδομο διάδρομο και με 14.07 έχει την τέταρτη επίδοση. Την πρόκριση στον απογευματινό ημιτελικό θα πάρουν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι. Στόχος του αθλητή μας να κυνηγήσει το ρεκόρ του και αν είναι δυνατό την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου