Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Την Παρασκευή (24/7) η ημερίδα με θέμα ¨Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά¨



Ο ΣΕΓΑΣ καλεί αθλητές, προπονητές και σωματεία της Αττικής να παρακολουθήσουν την ημερίδα με θέμα ¨Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά¨, που θα γίνει την Παρασκευή (24/7) στις 19.00 στο ΟΑΚΑ.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.
Εισηγήσεις έχουν οριστεί να κάνουν η Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου, ο Αναπληρωτής Πρύτανη, Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Ζωγράφος, ο πρ. Γ.Γ.Α Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Γιάννης Παπαδογιαννάκης και ο PhD Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (Ε.Α.) Παναγιοώτης Δημάκος.
Από τη μεριά αθλητικών παραγόντων το λόγο θα πάρουν ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης (ο οποίος έχει και την κεντρική ομιλία), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΑΚΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νίκος Κιάος.

Τις εμπειρίες τους, από τη δραστηριοποίηση τους στα μεγαλύτερα Στάδια του κόσμου, θα καταθέσουν ο Εθνικός Προπονητής του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑ), ως εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης Περικλής Ιακωβάκης, ο δις Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ένωσης Ολυμπιονικών Ελλάδας Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου