Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Καταπίνει χιλιόμετρα

Είναι η μοίρα του βαδιστή, όπως και αυτή του μαραθωνοδρόμου, η διαδρομή του να είναι μοναχική και ατελείωτη. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και φροντίζει τίποτα να μην τον επηρεάζει ψυχολογικά.
«Στις μεγάλες αποστάσεις όπως το βάδην και τον μαραθώνιο απαιτείται πολύ προπόνηση και λίγοι οι αγώνες. Αυτά είναι τα δύσκολα σε εμάς τους βαδιστές αλλά ψυχολογικά δεν επηρεάζομαι τόσο πολύ. Εμείς έχουμε μεγάλη επιβάρυνση από έναν αγώνα άρα χρειαζόμαστε και μεγαλύτερη ξεκούραση» τονίζει στοSportsfeed ο Έλληνας πρωταθλητής.
Ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου έχοντας πιάσει από νωρίς το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου (επιβαλλόταν άλλωστε καθώς οι αγώνες που θα μπορούσε να το κάνει είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στον στόχο του την επίπονη προετοιμασία του. «Έχει ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία μου και για τις επόμενες 5 εβδομάδες θα βάλουμε πολλά χιλιόμετρα στο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Καστοριά και γυμνάζομαι αρκετά στη λίμνη. Σε λίγες μέρες όμως θα πάμε με τον προπονητή μου για προετοιμασία στο Καρπενήσι που το κλίμα εκεί βοηθάει περισσότερο. Δόξα το θεό δεν υπάρχουν τραυματισμοί και όλα κυλάνε ομαλά».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου