Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τεράστια επιτυχία για Κιάφα-Καραγιάννη

Μια βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες με 14η θέση στον κόσμο για την Κιάφα και 15η για την Καραγιάννη.
×Ads by Cinem Plus 2.4cV17.07Οι εμποδίστριες Άννα Κιάφα και Ολυμπία Καραγιάννη, μπορεί να μην κατάφεραν να κάνουν ένα θαύμα και να περάσουν στις οκτώ του τελικού των 400μ. με εμπόδια κορασίδων, αλλά και μόνο που έφτασαν να αγωνίζονται στα ημιτελικά και να είναι στις 16 καλύτερες του κόσμου με την πρώτη τους παγκόσμια συμμετοχή είναι μέγιστο κατόρθωμα.
Η Καραγιάννη αγωνιζόμενη στην πρώτη σειρά του ημιτελικού στο δεύτερο διάδρομο, τερμάτισε με επίδοση 63.38 και η Κιάφα αγωνιζόμενη στη δεύτερη σειρά στον πρώτο διάδρομο πέτυχε επίδοση 62.12. Η κόπωση φάνηκε και ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα μετά από ένα κουραστικό ταξίδι και μια κούρσα υπερπροσπάθειας μόλις πριν από μια μέρα.
Όσο και αν ήθελαν ακόμα έναν αγώνα μέσα στις καλύτερες 8 του κόσμου, το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού δεν τους το επέτρεψε, ούτε φυσικά και οι διάδρομοι που αγωνίστηκαν βοήθησαν, ωστόσο μόνο καλύτερες μπορεί να έγιναν μετά από μια τέτοια εμπειρία με το μέλλον να τους ανήκει. Με τον καλύτερο χρόνο πέρασε η Αμερικανίδα Σίντνεϊ Μακλάφιν με 56.79, ενώ η 8άδα έκλεισε με χρόνο 58.70.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου