Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

13-14 Φεβρουαρίου το πανελλήνιο του κλειστού


Την ημερομηνία που είχε αποκαλύψει το Sportsfeed ως την επικρατέστερη για τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, επέλεξε τελικά ο ΣΕΓΑΣ και την κατέθεσε στη διοίκηση του ΣΕΦ.
της Σεβαστής Βρακατσέλη vrakatseli@sportsfeed.gr
Ήταν προφανές πως δε θα επιλέξει ο ΣΕΓΑΣ την ημερομηνία που οι κορυφαίοι αθλητές του (Φιλιππίδης, Κυριακοπούλου) έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν εκτός Ελλάδας. Άλλωστε στο ευρωπαϊκό καλεντάρι, οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εξ” αρχής είχαν ορίσει το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής του πανελλήνιου, γνωρίζοντας καλά πως υπάρχει το μίτινγκ των Λαβιλενί-Μπούμπκα (το ανακοίνωσαν τον Αύγουστο στο Πεκίνο). Λόγω μπάσκετ Ολυμπιακού υπήρξε η εναλλακτική 20-21 που ευτυχώς για τον ελληνικό στίβο και τους φίλους του αθλήματος δεν επιλέχθηκε και έτσι Φιλιππίδης και Κυριακοπούλου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν εντός Ελλάδας.
Στη σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ, εκτός από την ημερομηνία για το πανελλήνιο, η αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας ζήτησε το στάδιο για τη διεξαγωγή και δύο ημερίδων. Συγκεκριμένα η ομοσπονδία ζήτησε να διοργανώσει μία ημερίδα στις 30 ή 31 Ιανουαρίου και άλλη μία στις 20 ή 21 Φεβρουαρίου.
Η διοίκηση του ΣΕΦ, την οποία εκπροσώπησαν ο συντονιστής διευθυντής Κώστας Σπανός και το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Αηδονίδης, είδε θετικά τα αιτήματα της ομοσπονδίας και δεσμεύτηκε να απαντήσει σε αυτά τις επόμενες ημέρες.
Επίσης, στο πλαίσιο της προώθησης του στίβου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αποφασίστηκε να εκτελεστεί το πρόγραμμα Kids Athletics σε μία από τις δύο ημέρες στο πανελληνίου πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή παιδιών από τα σχολεία της περιοχής. 

sportfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου