Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εναέριες μάχες σε Σλοβακία-Τσεχία

Σειρά αγώνων ύψους για τον κλειστό στίβο ξεκινά η Σλοβακία με την ΤΣεχία με τη συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών Κώστα Μπανιώτη και Αντώνη Μάστορα να ειναι πολύ πιθανή.

Το Internation high jump tour θα διεξαχθεί σε δύο χώρες. Τη Σλοβακία και την Τσεχία. Μέρος της σειράς θα είναι και τα κλασικά μίτινγκ ύψους που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια. Η 22η έκδοση του μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστρισα στη Σλοβακία και η 24η του Μπεσκίντσκα Λάτκα στο Τρίνετς της Τσεχίας που θα διεξαχθούν στις 4 και 7 Φεβρουαρίου. Αυτοί που θα μαζέψουν τους περισσότερες βαθμούς (όπως στο ντάιαμοντ λιγκ) στην τελικά κατάταξη (σε άντρες και γυναίκες) θα εισπράξουν από 5.000 δολάρια. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι Ιταλοί Τζιανμάρκο Ταμπέρ και Σιλβάνο Κεσάνι, ενώ παρών θα είνα και ο Γιάροσλαβ Μπάμπα. Όσον αφορά στις γυναίκες, η νικήτρια των παναμερικανικών αγώνων Λαβέρν Σπένσερ από την Αγία Λουκία και η κορυφαία Βρετανίδα, Ίζομπελ Πούλεϊ είναι οι πρώτες που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους.
Από ελληνικής πλευράς, ο Αντώνης Μάστορας είναι πολύ πιθανό να προστεθεί στα ονόματα των ανδρών, ενώ ο Κώστας Μπανιώτης ακόμα δεν έχει διαμορφώσει το πρόγραμμα του. Αμφότεροι οι Έλληνες άλτες, επιδιώκουν τη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Όρεγκον. Αυτό σημαίνει ότι θα επιδιώξουν δυνατούς αγώνες προκειμένου να βρεθούν στην κορυφαία δωδεκάδα του κόσμου που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον (απευθείας) τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου