Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Πληρώνει για να αγωνιστεί η Αλβερτσιάν


Τον τελευταίο της αγώνα για το 2015 θα πραγματοποιήσει η άλτρια του τριπλούν Χριστίνα Αλβερτσιάν, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου στο Νόβισαντ όπου βρίσκεται για προετοιμασία την οποία πλήρωσε από την τσέπη της!
της Ελεονώρας Ρωσιάδου rosiadou@sportsfeed.gr
Η αθλήτρια στα πλαίσια της δεκαήμερης προετοιμασίας της στην Σερβία, μαζί με τον προπονητή της Γιάννη Δημητριάδη θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία ενός ακόμα αγώνα, θέλοντας να βγάλουν συμπεράσματα για την προπονητική εξέλιξη και τα επόμενα αγωνιστικά τους πλάνα. Η Αλβερτσιάν η οποία ολοκλήρωσε με την δεύτερη καλύτερη επίδοση γυναικών τον ανοιχτό και κλειστό στίβο, αναμένουμε αν με το αυριανό της άλμα θα αλλάξει την κατάταξη λίγο πριν την εκπνοή του έτους. Η άλτρια τους ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος μίλησε στο Sportsfeed για τις συνθήκες της προετοιμασίας της αλλά και τον για τον αγώνα τεστ που θα πραγματοποιήσει επί σερβικού εδάφους. «Φτάσαμε από τις 20 του μηνός και θα μείνουμε έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Ο λόγος που επιλέξαμε το Νόβισαντ σαν προορισμό, είναι ότι ο προπονητής μου σπούδασε εδώ γνωρίζοντας πως οι συνθήκες και η φιλοξενία θα είναι άριστες. Στο κλειστό με την βοήθεια των προπονητών έχουμε ότι χρειαζόμαστε, υπάρχει θέρμανση και το ταρτάν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και γρήγορο. Κάναμε ένα πλάνο για το δεκαήμερο χωρίς διπλές προπονήσεις, με μικρό όγκο αλλά με μεγάλη ένταση. Στις 27 του μηνός θα λάβουμε μέρος σε Ημερίδα που διοργανώνει η ομοσπονδία και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στους επόμενου αγώνες».
Η Αλβερτσιάν η οποία πέρασε Χριστούγεννα και την ονομαστική της εορτή κάνοντας προετοιμασία μίλησε και για τους επόμενους στόχους με τον ερχομό του νέου έτους. «Θα πάρουμε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού και ευελπιστούμε από την προπόνηση που έχουμε κάνει να βγει ένα καλό άλμα. Στόχος μου για το καλοκαίρι είναι μια ατομική επίδοση η οποία θα με φέρει κοντά σε μια καλή διοργάνωση» ήταν τα λόγια της στο Sportsfeed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου