Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Θέλω το τελευταίο 100αρι στην Τζαμάικα στο 9.7»

Η επίσημη παρουσίαση του Racers Grand Prix έγινε σήμερα στο Κίνγκστον της Τζαμάικα, με τον Γιουσέιν Μπολτ να δηλώνει ότι στην τελευταία του κούρσα στην πατρίδα του, θέλει να τρέξει κάτω από 9.8 ενώ αν ανακοίνωσε και τη συμμετοχή των Μο Φάρα, Κριστιάν Τέιλορ.

Το μίτινγκ με τίτλο «Αποχαιρετισμός στο θρύλο» το οποίο διοργανώνει ο προπονητής του Μπολτ, Γκλεν Μιλς θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου. Ο Μπολτ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως δύσκολα θα συγκρατήσει τη συγκίνηση του, τρέχοντας για τελευταία φορά στην πατρίδα του στα 100μ. «Αν και δεν είμαι συναισθηματικός τύπος, μπορεί να μου φύγει κάποιο δάκρυ σε αυτήν την κούρσα» δήλωσε ο Μπολτ συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε μία επίδοση κάτω από το 9.8. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Το γεγονός ότι έκανα μερικά σπριντ στους αγώνες Νίτρο στην Αυστραλία τον Ιανουάριο και επέστρεψε στην προπόνηση μετά από μικρή διακοπή με κάνει και αισθάνομαι θαυμάσια. Ο προοπονητής μου είναι ευτυχισμένος με το ρυθμό που έχω στις προπονήσεις μέχρι στιγμής. Δεν έχω τρέξει ποτέ τόσό γρήγορα τόσο νωρίς στη σεόν, αλλά για μένα θα πολύ καλό να τρέξω σε 9.7». Από την πλευρά του ο Γκλεν Μιλς αμφέβαλε αν θα μπορέσει ο αθλητής του, τόσο νωρίς να τρέξει τόσο γρήγορα. «Σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα, θα είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση να δώσει ένα καλό σόου. Είναι δύσκολο όμως να κατέβει τον Ιούνιο κάτω από το 9.8».
Σήμερα ανακοινώθηκαν και δύο νέα μεγάλα ονόματα στα entry lists του μίτινγκ. Μετά τους κατόχους των παγκοσμίων ρεκόρ σε 400μ. και 800μ., Γουέιντ Βαν Νίκερκ και Ντέιβιντ Ρουντίσα, έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχουν και ο Μο Φάρα με τον Κριστιάν Τέιλορ. Οι κυρίααρχοι σε Ολυμπιακούς και παγκόσμια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα των 5.000/10.0000μ. και τριπλούν αντίστοιχα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου