Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017



Την τρίτη του χρονιά ζωής μετρά φέτος το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, που όπως και πριν δύο χρόνια έτσι και φέτος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.


 

 

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στον φετινό 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας θα είναι και κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των δρόμων μεγάλων αποστάσεων. Για άλλη μια χρονιά θα είναι παρόντες στη διοργάνωση 

 

 

 

 
Η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε από 20.000 μοναδικούς χρήστες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφει ανανεωμένη, για να «μεταφέρει» τον παλμό του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (Κυριακή, 19/3)

 

 

 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ορισμένοι από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων. 
 
Στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα αφού εκεί ξεκινάει την Παρασκευή (17/3) το καμπ των ρίψεων, ενώ το Σάββατο (18/3) θα γίνει και το 3ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων. 

 

 

 

Λίγες μόνο ημέρες πλέον μας χωρίζουν από τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την ανοιξιάτιακη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.


 

 

 



Η γιορτή της πόλης πλησιάζει και την Κυριακή 19 Μαρτίου για έκτη συνεχή χρονιά το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και παράλληλα στις κούρσες 3χλμ., 5χλμ. και 1.000μ. για παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου