Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

by

Article Preview


Μια από τις πλέον δημοφιλείς αλλά και πονεμένες διοργανώσεις με οργανωτικές δυσκολίες, το σχολικό πρωτάθλημα - που μετά το 2011, όταν και δεν διεξήχθη, γίνεται μόνο για τα Λύκεια- μπαίνει στην κύρια φάση του για φέτος.

Μετά την Α' φάση, την Τρίτη 4 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της Β' φάσης σε 7 ομίλους, οι δύο εξ αυτών στον Αγιο Κοσμά ενώ οι υπόλοιποι σε Πάτρα, Άργος Ορεστικό, Λάρισα, Σέρρες, Ηράκλειο.
-> Πρόγραμμα /όρια/ πληροφορίες

Την πρόκριση για την τελική Γ' φάση θα πάρουν οι νικητές των ομίλων και οι καλύτερες επιδόσεις (εφόσον πάντα επιτευχθούν και τα ανάλογα όρια) για την τελική 12αδα όπου θα είναι και ο πρωταθλητής Κύπρου που ...
by

Article Preview


Ένα 2ο προπονητικό καμπ για σκυταλοδρομίες θα γίνει από την Παρασκευή 31/3 και για 3 ημέρες στον Βόλο.

Κύριο ζητούμενο το δέσιμο των αθλητών και ομάδων, σε μια συνέχεια του καμπ που είχε γίνει στα τέλη του 2016 στον Άγιο Κοσμά (δείτε->εδώ) όπου είχε τονιστεί το ομαδικό πνεύμα που χρειάζεται, η ανάγκη και τα οφέλη συμμετοχής σε κοινά camp και προπονήσεις αλλά και η δυνατότητα κάποιας διάκρισης που θα ήταν δύσκολη σε ατομικό επίπεδο,

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα βρεθούν ορισμένοι από τους καλύτερους σπρίντερ των κατηγοριών Α/Γ και Ε/Ν. Υπάρχουν βέβαια ορισμένες απουσίες καθώς κάποιοι όπως ο Λ.Τσάκωνας είναι σε προετοιμασία - ή για άλλους λόγους. Θα δώσουν το παρών οι εξής 20 (από 4 στις κατηγορίες Ε/Ν) :

Ανδρες
Κώστας Δουβαλίδης (1987), Γιάννης Νυφαντόπουλος (1990), Παναγιώτης Τριβυζάς (1987), Τάσος Δαμίρης (1995), Νίκος Ιωακειμίδης (1994), Προκόπης Μουντρίχας (1994).
Ε: ...




by

Article Preview


Αμέσως μετά τους τελικούς του κλειστού στο Texas, οι αγώνες σε επίπεδο Πανεπιστημίων στις ΗΠΑ άρχισαν για τα καλά στον ανοικτό στίβο, μαζί με τις πρώτες Ελληνικές και Κυπριακές συμμετοχές σπουδαστών εκεί.

Η Σταματία Σκαρβέλη όπως κάνει συχνά, έλαβε μέρος σε 3 ριπτικά αγωνίσματα, με αρκετά καλές επιδόσεις, καθώς έριξε στη σφαίρα 16,18μ., στο δίσκο 51,98μ. και στη σφύρα 61,30μ βελτιώνοντας κατά 25εκ. και το ατομικό της ρεκόρ.

Η Δήμητρα Γναφάκη στα 400μ. εμπόδια έτρεξε σε 60.55 σε ένα θετικό ξεκίνημα, καθώς η ατομική της επίδοση και ρεκόρ νεανίδων είναι 58.51.
Οι Κύπριες δίδυμες αδερφές Φωτοπούλου έτρεξαν στα 100μ.,με την Ολίβια να είναι με 11.86 για 1εκ. ταχύτερη από τη Φιλίππα.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Η τρέχουσα εβδομάδα έχει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου