Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Εγχειρίδιο για το Σωματείο, τον Προπονητή τον Αθλητή 
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης και είναι ήδη στο στάδιο της εκτύπωσης το εγχειρίδιο του Στίβου που εκδίδει κάθε χρόνο ο ΣΕΓΑΣ,  

 

 

 

Λίγες ημέρες απέμειναν για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2017 την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου και η διαδικασία on-line εγγραφών για τον φετινό αγώνα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά το Run Greece με αγώνες πόλης για όλους 5χλμ., 10χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά, ξεκινά την πορεία του στην Ελλάδα από την Λάρισα. Ο αγώνας στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας διεξάγεται σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, 

 

 

 

 
Είναι αφοσιωμένοι και προετοιμάζονται καιρό για να είναι έτοιμοι την ημέρα του αγώνα. Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, θα ξυπνήσουν νωρίς για να βρεθούν εγκαίρως στη θέση τους έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Κι όταν η αυλαία πέσει θα δώσουν υπόσχεση και ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

 

 

 

Στο μίτινγκ του Λουγκάνο θα συμμετάσχει στην Κυριακή (19/3) ο Γιώργος Τζατζιμάκης με στόχο να ξεκινήσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

 

 

 


Την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Κέρκυρα είχε ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για λογαριασμό της ομοσπονδίας προκειμένου να δει από κοντά τις συνθήκες που γυμνάζονται οι αθλητές και να μιλήσει μαζί τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου