Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

by

Article Preview


Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου διεξάγεται την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Kampala, πρωτεύουσα της Ουγκάντα. Μια διοργάνωση που ξεκίνησε σε ετήσια βάση το 1973, ενώ μετά το 2011 γίνεται ανά 2 χρόνια. Τα αγωνίσματα γίνονται σε κυκλική διαδρομή 2χλμ.

Στο πρόγραμμα πλέον υπάρχει και η σκυταλοδρομία με μεικτή συμμετοχή ανδρών και γυναικών, που είναι και το πρώτο αγώνισμα στη 1 η ώρα Ελλάδος (2 τοπική) με 2 άνδρες και 2 γυναίκες να τρέχουν από μια στροφή 2χλμ σε όποια σειρά επιλέξουν. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθως πέρα από την ιδιαιτερότητα του αγωνίσματος θα λάβουν μέρος κορυφαία ονόματα, όπου ξεχωρίζουν για την Κένυα ο Asbel Kiprop και η Beatrice Chepkoech, ενώ για την Αιθιοπία η Genzebe Dibaba και ο Yomif Kejelcha.

-> Live αποτελέσματα

Ακολουθούν οι κούρσες νεανίδων (6χλμ), ...
by

Article Preview


Την Κυριακή 26 Μαρτίου ξεκινάει για 5η φορά η σειρά Run Greece, "αγώνες πόλης για όλους" σε επίσημα μετρημένες διαδρομές αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ (στα οποία αναγνωρίζονται και όρια για συμμετοχή στα πρωταθλήματα Μαραθωνίου & Ημι-) σε κεντρικά σημεία πόλεων της περιφέρειας.

Όπως όλες εκτός της πρώτης χρονιάς (2013) ο πρώτος αγώνας γίνεται στη Λάρισα ενώ ο τελευταίος στην Πάτρα όπου θα γίνει και Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ που καθιερώνεται και θα διεξάγεται σε πόλη όπου φιλοξενείται Run Greece.

Οι πόλεις έγιναν πλέον 7 καθώς φέτος προστέθηκε και η Ρόδος, ενώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου