Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

_

Ο αγώνας δρόμου που κατάφερε να γίνει θεσμός και να εμπνεύσει χιλιάδες Ελληνες σε όλη τη χώρα να ασχοληθούν με το τρέξιμο, το Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την WIND, επιστρέφει δυναμικά και το 2017 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.


Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Γιώργος Τζατζιμάκης στο μίτινγκ του Λουγκάνο.

Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών πήραν θέση στην εκκίνηση των 5χλμ. Εθνική Τράπεζα  στο γεγονός με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, στο πλαίσιο του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας, την  Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας, την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO. 

 

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έγινε ο πρώτος Ελληνας έφηβος αθλητής που ξεπερνάει το φράγμα των 20,00 μέτρων στη σφαιροβολία. 

 
Με την παρουσία ορισμένων εκ των κορυφαίων αθλητών των μεγάλων αποστάσεων θα γίνει την Κυριακή (19/3) στο κέντρο της πόλης, το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, παράλληλα με τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO.

Η ώρα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο έφτασε καθώς όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του, την Κυριακή 19 Μαρτίου, σε μία μεγάλη γιορτή για την πρωτεύουσα.


Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν και τα 5χλμ., με την Αναστασία Καρακατσάνη και τον Χρήστο Καλλία να είναι την Κυριακή στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης και να επιδιώκουν τη νίκη.

Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε σήμερα η Τακτική Γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Στη διαδικασία συμμετείχαν εκπρόσωποι 129  σωματείων, που ψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό του 2016 και την απαλλαγή της διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη, αλλά και τον προυπολογισμό του 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου