Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΒΟΥ: «Έτοιμοι για ένα νέο αθλητικό ξεκίνημα»

Δεκαέξι Ενώσεις, μία Τοπική Επιτροπή και 297 Σωματεία, στηρίζουν τις προτάσεις της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ για την επανεκκίνηση του ελληνικού στίβου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και ζητούν από την Πολιτεία να ξαναδώσει στους Έλληνες αθλητές τη δυνατότητα της άθλησης και της συμμετοχής σε αγώνες, τηρώντας τα μέτρα που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι.

Ανάμεσά τους και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  «Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και τα σωματεία της, αφουγκραζόμενοι την θέληση των αθλητών και προπονητών της δύναμής της και συναισθανόμενοι την ευθύνη μας στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας για την επανεκκίνηση του Ελληνικού Κλασσικού Αθλητισμού, απορρίπτοντας κάθε εκφρασμένη ή μη αντίθετη σκέψη, από όπου και αν προέρχεται, για ακύρωση της αγωνιστικής χρονιάς και μη διεξαγωγή των αγώνων στίβου.
Δηλώνοντας ότι θα είμαστε αντίθετοι σε όποιους δεν σέβονται τον ιδρώτα και την προσπάθεια αθλητών κάθε επιπέδου, θα μείνουμε δίπλα τους και στους προπονητές τους στον αγώνα τους για ένα νέο αθλητικό ξεκίνημα. Οι αθλητές μας είναι ώριμοι. Είναι οι πρωταγωνιστές, ας τους ακούσουμε».

 https://www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου