Δευτέρα 27 Απριλίου 2020



Δεκαέξι ΕΑΣ, μία ΤΕ και 297 ΣΩΜΑΤΕΙΑ στηρίζουν τις προτάσεις της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ για την επανεκκίνηση του ελληνικού Στίβου και ζητούν από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στην ανάγκη να ξαναδώσουμε στους Έλληνες Αθλητές και Αθλήτριες τη δυνατότητα της άθλησης και της συμμετοχής σε αγώνες τηρώντας τα μέτρα που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι.







Η απαγόρευση κυκλοφορίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid- 19, βρήκε την Ραφαέλα Σπανουδάκη στη Ρόδο, όπου είχε μεταβεί για να δει την οικογένεια της.






 
ΣΤΙΒΟΣ


Τζελάτης: «Υπάρχει μια πιθανότητα για το Πανελλήνιο στην Πάτρα»



«Ήταν μονόδρομος δυστυχώς όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στη χώρα μας να έρθει και το «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα», τόνισε αρχικά στην «Match», ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Βαγγέλης Τζελάτης.
Και συμπλήρωσε:
«Ο Αθλητισμός στοχεύει στην υγεία και δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε την υγεία των παιδιών.
Το χειρότερο είναι πως κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, και μάλιστα την εποχή αυτή είχαμε τους διασυλλογικούς αγώνες (Απρίλιο-Μάιο), και ορισμένους περιφερειακούς, όπως τα Βεργώτεια στην Κεφαλονιά, τα Τοφάλεια στην Πάτρα και 13-14 Ιουνίου το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών που θα γινόταν στην πόλη μας.
Ίσως ως προς αυτούς να έχουμε μια ελπίδα ακόμα».
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος




Η Σοφία Υφαντίδου είναι από τις αθλήτριες που συχνά 

παίρνουν θέση σε θέματα που αφορούν στο χώρο του 

στίβου.









'' Όταν ένας παίκτης καθυστερεί μου λέει πως ο χρόνος του είναι πιο σημαντικός από αυτόν της ομάδας. ''
 Ντον Μέιερ (Προπονητής Μπάσκετ)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου