Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Ντίκου




Η Δ/νση A/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Κωνσταντίνου Ντίκου.
Η ζοφερή κατάσταση που μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας εδώ και μέρες μας αναγκάζει να αποχαιρετίσουμε από απόσταση τον αγαπητό μας συνάδελφο.
Αντί στεφάνου θα δωρίσουμε υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο Καστοριάς, για όσο επιθυμεί ο καθένας και η καθεμιά μας, σε συνεννόηση με τη Γραμματεία της Δ/νσής μας, στο τηλέφωνο 2467055270.
Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Ο Δ/ντής της Α/βάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς Νικόλαος Ζ. Μπουτσιάδης
ΔΔΕ  Καστοριάς
Ο Διευθυντής και το προσωπικό της ΔΔΕ  Καστοριάς εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για την πρόωρη απώλεια του αξιοπρεπέστατου και άριστου συναδέλφου Κώστα. Αποχαιρετάει ένα συνάδελφο που υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά.
Ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη, για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του.
Καλό παράδεισο, Κώστα.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια για την απώλεια του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ντίκου Κωνσταντίνου. Θα μείνει για πάντα στην μνήμη όλων μας… Καλό ταξίδι Φίλε Κώστα…
ΕΤΑΚ
Με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε τον Κώστα Ντίκο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Καταστροφών Καστοριάς.
Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΚ Μπάμπης Σαββίδης και τα Μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι Κώστα…

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς
Βαθιά θλίψη προκάλεσε σε όλους μας ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού συναδέλφου Κώστα Ντίκου. Γνωρίζουμε ότι η ευχή για παρηγοριά και κουράγιο προς την οικογένειά του είναι φτωχή και αδύναμη. Την καταθέτουμε όμως από τα βάθη της καρδιάς μας, που νοερά βρίσκεται κοντά τους. Όπως είναι κοντά και στον Κώστα, για να του ψιθυρίσει με πόνο «καλή ανάπαυση».
Στην μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων, Παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλους αυτών, “Μαζί Σου”.
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς
1ο ΓΕΛ Καστοριάς
H Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Καστοριάς εκφράζουν την βαθιά θλίψη και οδύνη τους για τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου και φίλου Κώστα.
Στην οικογένειά του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.
Καλό παράδεισο, φίλε Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Η διευθύντρια και οι συνάδελφοί σου του 1ου ΓΕΛ








ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 51 ΕΤΩΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

O Κωνσταντίνος Ντίκος στους 60ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ... 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΙΟΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συναδέλφου κ. Ντίκου Κωνσταντίνου , ο οποίος ΄΄έφυγε΄΄΄σε ηλικία 51 ετών , αφού πάλεψε χρόνια με την επάρατη νόσο.
Άνθρωπος ακέραιος και με προσφορά στον αθλητισμό και στην παιδεία.
Καλό Παράδεισο Κωνσταντίνε....

                                                    Το Δ.Σ.










Συνέχεια στα διαδικτυακά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην ενημέρωση αθλητών και προπονητών για θέματα που έχουν προκύψει, εξαιτίας της καραντίνας που ισχύει στη χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19, δίνει η ομοσπονδία.








 




















“Πολλοί βλέπουν, λίγοι καταλαβαίνουν” (ελεύθερη μετάφραση του “Everybody hears, but few listen”)

Bobby Knight, προπονητής Μπάσκετ

















Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020



Συνέχεια στα διαδικτυακά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην ενημέρωση αθλητών και προπονητών για θέματα που έχουν προκύψει, εξαιτίας της καραντίνας που ισχύει στη χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19, δίνει η ομοσπονδία.













stivoz.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου