Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δημοσίευσε τη λίστα με τα πριμ 72 πρωταθλητών και 41 προπονητών για το 2019

LATEST

Ο Έβανς Τσέμπετ και η Σάρον Λοκέντι ήταν οι νικητές στο μαραθώνιο που έγινε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιώντας θρίαμβο για την Κένυα.

Κενυατική κυριαρχία στο μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη

Ο Έβανς Τσέμπετ με τη νίκη του στη Νέα Υόρκη κερδίζει τον δεύτερο major για φέτος, καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε επικρατήσει στη Βοστόνη.

Οι Έλληνες αθλητές με τους προπονητές, που προετοιμάζονται στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, γυμνάζονται σε μια διαφορετική αίθουσα βαρών.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της αίθουσας βαρών στο ΟΑΚΑ

Η ελληνική εταιρεία «Gear Up», που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού και με ενέργειες της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ ανέλαβε να ανακαινίσει την αίθουσα βαρών του ΟΑΚΑ.

Η γέννηση της κόρης του έχει δώσει στον Τιάγκο Μπραζ κίνητρο να συνεχίσει και να στοχεύει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η κόρη του Τιάγκο Μπραζ κίνητρο για μετάλλια σε Βουδαπέστη το 2023 και Παρίσι το 2024!

Ο Τιάγκο Μπραζ κατέκτησε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Φανή Χαλκιά αποφάσισε να βοηθήσει από άλλο πόστο και θα ασχοληθεί στα διοικητικά του συλλόγου της, στη θέση της αντιπροέδρου του Πελασγού.

Η Φανή Χαλκιά αντιπρόεδρος στον Πελασγό Λάρισας

Στις εκλογές που έγιναν επανεκλέγει στη θέση του προέδρου ο Ηλίας Καφφές και η Φανή Χαλκιά ανέλαβε α' αντιπρόεδρος.

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης πέρσι είχε τρέξει τα 400μ. εμπόδια σε 56.03 και φέτος κατέβασε την επίδοσή σε 53.48 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης συνεχίζει στην Πάτρα με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα χαμηλά εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στις Σέρρες.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (6/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου