Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στη σφαιροβολία Φίλιπ Μιχάλιεβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Ο Φίλιπ Μιχάλιεβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Φίλιπ Μιχάλιεβιτς έχει ατομικά ρεκόρ στη σφαιροβολία στον ανοιχτό 21,94μ. και στον κλειστό 21,84μ. που είναι και ρεκόρ Κροατίας.

Οι τρεις Έλληνες προπονητές ρίψεων που μετείχαν στο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα μιλήσουν σε διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο.

Διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας το Σάββατο (3/12)

Στο διαδικτυακό σεμινάριο θα μιλήσουν οι προπονητές Γιάννης Μπαρλής και Ανέστης Καλτζίδης που ήταν από εκείνους που είχαν παρακολουθήσει το σεμινάριο της ΕΑ στο Ταλίν.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (24/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας πραγματοποιεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου την Τακτική Γενική Συνέλευση, όπου θα γίνει απολογισμός.

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στη διάρκεια της συνέλευσης του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια.

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την προπονητική, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να επανέλθει, έχοντας ν’ αγωνιστεί από το 2017.

Προπονητής ο Ντέιβιντ Ρουντίσα!

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 800μ. με 1.40.91 που σημείωσε στις 9 Αυγούστου του 2012 στο Λονδίνο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ασάφα Πάουελ έκλεισε τα 40 του και το γιορτάζει με μεγάλο πάρτι γενεθλίων και αποχώρησης από την ενεργό δράση, που γίνεται στο Κίνγκστον.

Ο Ασάφα Πάουελ έγινε 40 ετών και το γιορτάζει με μεγάλο πάρτι

Ο Ασάφα Πάουελ στην καριέρα του έτρεξε 97 φορές κάτω από 10 δευτερόλεπτα στα 100μ. και έσπασε τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου