Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Η Ουκρανή αθλήτρια των 400 μέτρων, Άννα Ριζίκοβα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες της γενιάς της, αλλά και της πιο κομψές ταυτόχρονα.

Άννα Ριζίκοβα: Η πανέμορφη Ουκρανή στα 400 εμπόδια κόβει την ανάσα όμως είναι άτυχη πολύ

Η Ουκρανή αθλήτρια των 400 μέτρων εμπόδια, Άννα Ριζίκοβα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες της γενιάς της, αλλά και της πιο κομψές ταυτόχρονα.

Η Άννυ Βοκοτοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με στόχους τη βελτίωση του ρεκόρ της και το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Άννυ Βοκοτοπούλου προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Κ20

Η Άννυ Βοκοτοπούλου είχε κατακτήσει πέρσι το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Με σύνθημα «Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δεν με σταματά ποτέ» συμμετέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο Ιρανός δρομέας Μεχράντ Σαχλαέι.

39ος ΑΜΑ- Μεχράντ Σαχλαέι: «Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δεν με σταματά ποτέ»

Ο Ιρανός Μεχράντ Σαχλαέι θεωρεί πολύ σημαντικό να επισκεφθεί την Ελλάδα και τα μνημεία της.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Ταεκβοντό στο Φάληρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου για τον 39ο ΑΜΑ και τα εγκαίνια της EXPO.

39ος ΑΜΑ- Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου η συνέντευξη και τα εγκαίνια της EXPO

Ο σπουδαίος Έλληνας ζωγράφος, Γιάννης Ψυχοπαίδης, θα παρουσιάσει το φετινό μετάλλιο του ΑΜΑ που είναι το τρίτο της σειράς το οποίο φιλοτεχνείται από Έλληνες εικαστικούς.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (7/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Άννα Μαρία Ίβιτς είχε μια πολύ καλή παρουσία τη φετινή σεζόν και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη νέα χρονιά, που αναμένει και εξελίξεις.
 Η Άννα Μαρία Ίβιτς ετοιμάζεται το 2023 για ρεκόρ στα 400μ. και για τη Νέα Υόρκη!

Η Άννα Μαρία Ίβιτς κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που είχε διεξαχθεί στο Βόλο.

Ο Γιάννης Καμαρινός σε μια περσινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής, κατάφερε να πετύχει δύο ατομικά ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό.

Ο Γιάννης Καμαρινός ξεκίνησε με το… βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Ο Γιάννης Καμαρινός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 8.22.

Ο Έβανς Τσέμπετ και η Σάρον Λοκέντι ήταν οι νικητές στο μαραθώνιο που έγινε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιώντας θρίαμβο για την Κένυα.

Κενυατική κυριαρχία στο μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη

Ο Έβανς Τσέμπετ με τη νίκη του στη Νέα Υόρκη κερδίζει τον δεύτερο major για φέτος, καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε επικρατήσει στη Βοστόνη.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (6/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Επιστρέφει στους στίβους η Κατερίνα Βέργου για τη Φεννίνα

 Η Βολιώτισσα Κατερίνα Βέργου μετά από τρία χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι σε μήκος, τριπλούν και έπταθλο, δωρίζοντας όλες τις χορηγίες που θα συγκεντρώσει στα ιδρύματα «Λάμψη» και «Στοργή», τα οποία στήριξαν τη Φεννίνα Βασιλού, που έφυγε από τη ζωή φέτος στα 17 της νικημένη από τον καρκίνο 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ 

Η Κατερίνα Βέργου αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για έναν ιερό σκοπό κι ενώ πριν τρία χρόνια είχε ανακοινώσει το τέλος της καριέρας της. Η 33χρονη Βολιώτισσα αθλήτρια στίβου και μητέρα πλέον δύο παιδιών 7,5 και 1,5 έτους, που έχει καταφέρει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες να ανέβει στο βάθρο πανελληνίων πρωταθλημάτων 17 φορές σε μήκος και τριπλούν αλλά και στο έπταθλο, γυρίζει στους αγωνιστικούς χώρους και ο λόγος που το κάνει είναι πολύ ιδιαίτερος και αγγίζει ευαίσθητες χορδές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου