Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Ο Αλέξανδρος Σουκούλης και η Κατερίνα Ασημακοπούλου ήταν οι νικητές του 40ου αγώνα Δρόμου Υγείας που διεξήχθη την Κυριακή στο Ελληνικό.
Δημόσιοι Δρόμοι

Σουκούλης και Ασημακοπούλου νικητές στα 10χλμ. στον 40ο Δρόμο Υγείας

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου πριν λίγες εβδομάδες είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου που έγινε παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

H εντυπωσιακή επικοντιστρια από την Αλαμπάμα έχει 3.94 μ. αλλά έκανε και τον Ντουμπλαντις να της κάνει like

H εντυπωσιακή επικοντίστρια από την Αλαμπάμα έχει 3.94 μ. αλλά έκανε και τον Ντουπλάντις να της κάνει like

Έκανε και τον Ντουπλάντις να της κάνει like παρά το γεγονός πως δεν έχει καν περάσει τα 4 μ.

Η Μισέλ Τζένεκα συνεχίζει να χαίρεται ν' αγωνίζεται και πρόσφατα μετείχε σε αγώνες στο Σίδνεϊ και κατέκτησε έξι μετάλλια σε οκτώ αγωνίσματα.

Η Μισέλ Τζένεκα πήρε σε ένα Σαββατοκύριακο 6 μετάλλια

Η Μισέλ Τζενέκα μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έφθασε στα ημιτελικά στα 100μ. εμπόδια, όπου έκανε ατομικό ρεκόρ με 12.66.

Συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, για τα δρομικά αγωνίσματα θα έχει ο ΣΕΓΑΣ με τον Σωτήρη Κυρανάκο.

Αναγνώριση του ΣΕΓΑΣ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ και Γενικός Συντονιστής του Μαραθωνίου Αθήνας, Σωτήρης Κυρανάκος, θα κληθεί να αναλύσει το τρόπο με τον οποίο ο Μαραθώνιος της Αθήνας επηρέασε θετικά το 2022.

Για περίπου τρεις εβδομάδες προετοιμάστηκε στο ΟΑΚΑ η Ανγκελίνα Τόπιτς, η οποία έχει ως πρώτο στόχο για τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Η Αγκελίνα Τόπιτς προετοιμάστηκε στο ΟΑΚΑ και «βλέπει» τη διάκριση στην Κωνσταντινούπολη

Η Ανγκελίνα Τόπιτς κατέκτησε φέτος τρία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο στο Ευρωπαϊκό στο Μόναχο, χάλκινο στο Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι και χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου στη Θεσσαλονίκη.

Κεφαλίδης και Σαράφης εκπρόσωποι του ΣΠΣΒΕ στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Ο Σάββας Κεφαλίδης αποφασίστηκε να είναι ο τακτικός εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο Γιώργος Σαράφης ο αναπληρωματικός.

Η Δήμητρα Τσουκαλά είχε φέτος καλή παρουσία στα σπριντ που της έδωσε τη δυνατότητα να τρέξει με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4x100μ.

Η Δήμητρα Τσουκαλά προετοιμάζεται με στόχους την Εθνική ομάδα 4×100μ. και το ρεκόρ στα 100μ.

Η Δήμητρα Τσουκαλά κατέκτησε δύο μετάλλια στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, ασημένιο στα 200μ. και χάλκινο στα 100μ.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (27/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Ελλάδα θα μετάσχει με 13 αθλητές και αθλήτριες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου.

Η Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο

Ανάμεσα στους αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τορίνο είναι ο Μάριος Αναγνώστου που θα τρέξει στους άνδρες και η Ειρήνη Τσουπάκη στις γυναίκες.

Η Δάφνη Λαβασά πάει Τορίνο με στόχο την καλή επίδοση και το πλασάρισμα

Η Δάφνη Λαβασά πάει Τορίνο με στόχο την καλή επίδοση και το πλασάρισμα

Η Δάφνη Λαβασά έκανε πολύ καλή σεζόν στον ανώμαλο δρόμο και σε αγώνες που μετείχε με το πανεπιστήμιό της το Μαϊάμι στις ΗΠΑ.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο.

Νέα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο

Το Σαββατοκύριακο διεξάγονται εθνικά πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν κριτήριο πρόκρισης για το Τορίνο.

Ο Γιώργος Χριστακάκος θέλει να επανέλθει πιο δυναμικά τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει βασικό στόχο να ρίξει βολές στον ακοντισμό πάνω από 75μ.

Ο Γιώργος Χριστακάκος «σημαδεύει» βολές πάνω από τα 75 μέτρα στον ακοντισμό

Ο Γιώργος Χριστακάκος κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου