Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Την Αμελί Μορεσμό τη γνωρίσαμε από τον κόσμο του τένις, έφθασε στο νο1, κατέκτησε δύο γκραν σλαμ και τώρα είναι διευθύντρια στο Ρολάν Γκαρός.

Η Αμελί Μορεσμό έκανε ατομικό ρεκόρ στο μαραθώνιο!

Η Αμελί Μορεσμό έχει τρέξει σε διάφορους μαραθώνιους και πρόσφατα αγωνίστηκε στο Σαν Σεμπαστιάν όπου τερμάτισε σε 3:15.03 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

Η Ανγκελίνα Τόπιτς και ο Ισμαΐλ Νεζίρ αναμένεται να είναι τα «Ανερχόμενα Αστέρια» του 2022 για την ABAF στο «γκαλά» που θα γίνει στην Αθήνα.

Ανερχόμενα αστέρια της χρονιάς για την ABAF Τόπιτς και Νεζίρ

Το γκαλά της ABAF είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt.

Με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό επιχορηγήθηκε ο Γιουπούν Αμπέικοον από την Εθνική κρίκετ στη Σρι Λάνκα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τεράστιο ποσό στον Γιουπούν Αμπέικοον για προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Ο Γιουπούν Αμπέικοον έσπασε φέτος τα ρεκόρ Σρι Λάνκα στα σπριντ τρέχοντας τα 100μ. σε 9.96 και τα 200μ. σε 20.37.

Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων θα διεξαχθεί του χρόνου στις 25 Φεβρουαρίου και θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό στη Λεϊρία.

Στις 25 Φεβρουαρίου το χειμερινό ρίψεων που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τη Λεϊρία

Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων θα αποτελέσει και κριτήριο πρόκρισης για τη μία θέση στη σφυροβολία Κ23 ανδρών.

Στη Ρώμη ξεκίνησε τη Δευτέρα το συμβούλιο της World Athletics, όπου θα παρθούν πολλές αποφάσεις και θα ανακοινωθούν οι νικητές των βραβείων.

Νέα από το συμβούλιο της World Athletics στη Ρώμη

Στη διάρκεια του συμβουλίου της WA στη Ρώμη επιβεβαιώθηκαν οι πόλεις για τρεις διοργανώσεις, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου θα γίνει Μεντουλίν-Πούλα το 2024, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Λίμα το 2024 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 στο Τόκιο.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (29/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Μικαέλα Λυρή είχε μια πολύ καλή σεζόν, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ σε 4 αγωνίσματα, ενώ μετείχε στο Παγκόσμιο Κ20 και στο Ευρωπαϊκό Κ18.

Η Μικαέλα Λυρή προετοιμάζεται με στόχους ατομικά ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Κ20

Η Μικαέλα Λυρή είναι στις δυνατότητές της τη νέα χρονιά να κυνηγήσει στον κλειστό το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στο μήκος που κατέχει η Ελένη- Μαρία Καφούρου με 6,15μ.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Αυτή την εποχή γίνονται κυρίως, αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (28-11-22)

Πολλοί αγώνες σε ανώμαλο δρόμο έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο και στην Ευρώπη έγιναν κυρίως, εθνικά πρωταθλήματα που αποτέλεσαν κριτήριο για το Ευρωπαϊκό.

Πολλά από τα ελληνικά μίτινγκ που έγιναν τη φετινή χρονιά πήραν καλές θέσεις στην αξιολόγηση, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρονιά.

Καλές αξιολογήσεις για τα ελληνικά μίτινγκ το 2022, αισιοδοξία για το 2023

Το 2023 τρία μίτινγκ θα βρίσκονται στην κατηγορία Silver του WAT, τρία στην κατηγορία Bronze και δύο στην κατηγορία Challenger.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (28/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου