Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Σόφι Μπέκερ: Η πανέμορφη σπρίντερ από την Ιρλανδία και οι συναθλήτριές της που σόκαραν το κοινό

Σόφι Μπέκερ: Η πανέμορφη σπρίντερ από την Ιρλανδία και οι συναθλήτριές της που σόκαραν το κοινό

Δείτε την προσπάθεια της Σόφι Μπέκερ και των άλλων αθλητών

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και έγινε και επίσημα γνωστό, ότι θα τον παρακολουθεί στα άλματα ο πατέρας του, Χάρης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει την προπόνηση του με τον πατέρα του Χάρη Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής γυμνάζονταν μέχρι πρότινος με τον προπονητή Παναγιώτη Συμεωνίδη.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τα εγκαίνια της έκθεσης EXPO.

39ος ΑΜΑ- Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου η συνέντευξη Τύπου και τα εγκαίνια της EXPO

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην EXPO στο γήπεδο Ταεκβοντό στο Φάληρο θα παρουσιαστεί και το μετάλλιο του ζωγράφου Γιάννη Ψυχοπαίδη.

Λιζ Κλέι: Η πανέμορφη Αυστραλή σπρίντερ έβαλε μαγιό και τους έκανε να βάλουν τα κλάματα

Λιζ Κλέι: Η πανέμορφη Αυστραλή σπρίντερ έβαλε μαγιό και τους έκανε να βάλουν τα κλάματα

Η Αυστραλή σπρίντερ έβαλε μαγιό και τράβηξε τα βλέμματα.

Η Βασιλική Βαλέρι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με αλλαγές, με προπονητή τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο και στο ΟΑΚΑ.

Η Βασιλική Βαλέρη με στόχο τα ατομικά ρεκόρ και το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Βασιλική Βαλέρη έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 12,42μ. που σημείωσε φέτος στο μίτινγκ στα Μέγαρα, ενώ έχει και ατομικό ρεκόρ στο μήκος 5,51μ.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το καμπ αποστάσεων στο Καρπενήσι, όπου θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Ξεκινάει το προπονητικό καμπ των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων στο Καρπενήσι

Ανάμεσα στους πρωταθλητές που μετέχουν στο καμπ είναι οι Μάριος Αναγνώστου, Χρήστος Κοτίτσας, Γιώργος Σταμούλης και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη.

Η Κίνα ακόμη δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Μετά το Παγκόσμιο κλειστού αναβάλλονται και οι σκυταλοδρομίες το 2023.

Ακυρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών του 2023 στην Κίνα

Μετά την ακύρωση της διοργάνωσης στην Κίνα, η World Athletics άλλαξε και το σύστημα πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Έντονη δράση είχαμε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό με αγώνες που έγιναν σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (31-10-22)

Στις ΗΠΑ έγινε το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, στη Φρανκφούρτη κυριάρχησαν οι Κενυάτες δρομείς, ενώ έγιναν πολλά εθνικά πρωταθλήματα σε ανώμαλο έδαφος.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την φετινή έκθεση EXPO που θα πραγματοποιηθεί 9-12 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Ταεκβοντό στο Φάληρο.

9-12 Νοεμβρίου η OΠΑΠ Marathon Expo

Παράλληλα με την EXPO οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν ταυτοχρόνως και το πακέτο συμμετοχής τους, που λειτουργεί στο χώρο της έκθεσης.

Η Σοφία Αλικανιώτη έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και ετοιμάζει την επιστροφή της.

Η Σοφία Αλικανιώτη ετοιμάζεται να… επιστρέψει δυναμικά

Η Σοφία Αλικανιώτη αγωνίστηκε τελευταία φορά φέτος τον περασμένο Μάιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. στα Μέγαρα.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (31/10/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Έλεν Ομπίρι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου θέλει να κυνηγήσει τη νίκη.

Η Έλεν Ομπίρι θέλει στο ντεμπούτο της στο μαραθώνιο τη νίκη στη Νέα Υόρκη

Η Έλεν Ομπίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10.000μ.

 

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου