Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Ο Πανναξιακός παρουσίασε τις νέες μεταγραφές του, Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού, δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400 μέτρα.

Παρουσιάστηκαν στον Πανναξιακό Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού

Η Μαρίτα Αργυρού μετείχε και στους αγώνες «Καμπανέλλεια» που διοργάνωσε ο Πανναξιακός και έτρεξε στα 5χλμ., όπου ήταν νικήτρια.

Δίχως αμφιβολία η Δήμητρα Γναφάκη είναι μία από τις αθλήτριες, που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά με τις επιδόσεις τους εντός και εκτός συνόρων.

Η Δήμητρα Γναφάκη έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους του 2023

Η Δήμητρα Γναφάκη πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της στη Σιέρα Νεβάδα, μαζί με την πρωταθλήτρια στα 400μ. Ειρήνη Βασιλείου.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Αυτή την εποχή γίνονται κυρίως, αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (28-11-22)

Πολλοί αγώνες σε ανώμαλο δρόμο έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο και στην Ευρώπη έγιναν κυρίως, εθνικά πρωταθλήματα που αποτέλεσαν κριτήριο για το Ευρωπαϊκό.

Πολλά από τα ελληνικά μίτινγκ που έγιναν τη φετινή χρονιά πήραν καλές θέσεις στην αξιολόγηση, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρονιά.

Καλές αξιολογήσεις για τα ελληνικά μίτινγκ το 2022, αισιοδοξία για το 2023

Το 2023 τρία μίτινγκ θα βρίσκονται στην κατηγορία Silver του WAT, τρία στην κατηγορία Bronze και δύο στην κατηγορία Challenger.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (28/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Γιώργος Πομάσκι εκτός από μεγάλος προπονητής, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μασάει τα λόγια του και πολλές φορές μιλάει έξω από τα δόντια.

Γιώργος Πομάσκι: «Οι καλεσμένοι μπήκαν σε λάθος πόρτα στον ΣΕΓΑΣ»!

Ο Γιώργος Πομάσκι τόνισε πώς θα έπρεπε κανονικά να ενωθούν όλοι πίσω από αυτό που γίνεται στον ΣΕΓΑΣ για να πάει το καράβι του στίβου μπροστά και όχι προς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου