Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

LATEST

Οι συμμετοχές στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος (Κυριακή, 20/11)

Καλές συμμετοχές θα έχει το κύπελλο ανωμάλου δρόμου, όπου στις γυναίκες ξεχωρίζει η Αναστασία Μαρινάκου και στους άνδρες ο Μάριος Αναγνώστου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (17/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Μια θρυλική αθλήτρια, η ολυμπιονίκης του ύψους Σάρα Σιμεόνι εξέδωσε βιβλίο που αφορά τη ζωή της στο αγώνισμα που έγραψε τη δική της ιστορία.

«Μια ζωή στο ύψος», το βιβλίο της Σάρα Σιμεόνι!

Η Σάρα Σιμεόνι ανάμεσα στις διακρίσεις της ξεχωρίζουν τα τρία ολυμπιακά μετάλλια, ένα χρυσό το 1980 στη Μόσχα και δύο ασημένια το 1976 στο Μόντρεαλ και το 1984 στο Λος Άντζελες.

Η Μπάρμπορα Σποτάκοβα δώρισε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο που θα χρησιμοποιηθεί για κοινωνικό σκοπό.

Η Μπάρμπορα Σποτάκοβα δώρισε το μετάλλιό της από το Μόναχο

Η Μπάρμπορα Σποτάκοβα ήταν τρίτη στο Μόναχο, πίσω από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελίνα Τζένγκο και την Σέρβα Αντριάνα Βιλάγκος.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς αποφάσισε να κάνει προετοιμασία στο Αμπού Ντάμπι. Ο Ιταλός ολυμπιονίκης έφθασε πρόσφατα τους 1 εκατομμύριο ακόλουθους!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς, που έφθασε το 1 εκατομμύριο followers στο Instagram, θα πάει προετοιμασία στο Αμπού Ντάμπι

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα πάει τον Ιανουάριο προετοιμασία στο Αμπού Ντάμπι έχοντας ως πρώτο στόχο τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει μεγάλο στόχο να είναι στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κ20.

Με υψηλούς στόχους προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά η Αναστασία Αντωνοπούλου

Η Αναστασία Αντωνοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ. βάδην 49.23.73 από φέτος στη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες.

Ο Ρέιμοντ Εκέβου και τέσσερις άλλοι αθλητές ερευνώνται από τις αμερικανικές αρχές για διαδικτυακή απάτη και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης.

Ο πρωταθλητής Αφρικής στα 100μ. κατηγορείται για διαδικτυακή απάτη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης

Ο Ρέιμοντ Εκέβου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα του 2019 στο Ραμπάτ και ήταν δεύτερος με την ομάδα 4x100μ. της Νιγηρίας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε τα όρια και τις προϋποθέσεις συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού.

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Ο ΣΕΓΑΣ το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει τα όρια και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κ23 για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε τα όρια για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ.

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20

Ο ΣΕΓΑΣ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει τα όρια και τις προϋποθέσεις για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για να μετάσχουν στη διοργάνωση.

Πρωταθλήτρια επταθλου σταμάτησε φέτος και είπε να προπονηθει και να τρέξει μαραθώνιο - Δείτε τι έγινε

Πρωταθλήτρια επτάθλου σταμάτησε φέτος και είπε να προπονηθεί και να τρέξει μαραθώνιο – Δείτε τι έγινε

Πώς έζησε την εμπειρία της αυτή; ΜΟΝΑΔΙΚΑ, όπως η ίδια περιγράφει με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook.

 


LATEST

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι θέλει να επανέλθει τη νέα σεζόν, με στόχους ένα ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι προετοιμάζεται με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 14.19 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Ο ΣΕΓΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου στο Παρίσι, όπου θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Στο Παρίσι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για την αναζήτηση προπονητικού κέντρου

Αρχές Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουν στο Παρίσι ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μυστακίδης.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (15/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Άννα Κιάφα προετοιμάζεται έχοντας ως βασικό στόχο το 2023 να κατεβεί τα 54 δευτερόλεπτα στα 400μ. και να πάρει μια θέση στην Εθνική ομάδα.

Η Άννα Κιάφα προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ στα 400μ. και την Εθνική ομάδα

Η Άννα Κιάφα έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 400 μέτρα με 54.23 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας ως πρώτος στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πόλη.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς ξεκινάει στις 4 Φεβρουαρίου στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θέλει να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό τίτλο του στα 60μ. που είχε κατακτήσει το 2021 στο Τόρουν.

Η World Athletics ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των πέντε αθλητών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς.

Οι πέντε υποψήφιοι για τον τίτλο του Αθλητή της Χρονιάς

Υποψήφιοι για τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς είναι οι Άρμαντ Ντουπλάντις, Σουφιάν Ελ Μπακαλί, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, Έλιουντ Κιπτσόγκε και Νόα Λάιλς.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Αυτή την εποχή γίνονται κυρίως, αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (15-11-22)

Στις ΗΠΑ έγινε τις τελευταίες το περιφερειακό πρωτάθλημα NCAA στον ανώμαλο δρόμο, ενώ πολλοί αγώνες έγιναν στην Ιαπωνία στις αποστάσεις.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου