Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

LATEST

Ο ελληνικός στίβος στη διάρκεια του 2022 έζησε μοναδικές στιγμές, χάρισε σπουδαίες διακρίσεις στη χώρα κι έφερε περισσότερα παιδιά στον στίβο.

39ος ΑΜΑ- Τα …μετάλλια του 2022 βραβεύονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Στη διάρκεια του 39ου ΑΜΑ θα βραβευτούν οι Έλληνες πρωταθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση μέσα στη φετινή χρονιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας μελών της εθνικής ομάδας των αποστάσεων στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός κοντά στην προετοιμασία των πρωταθλητών στο Καρπενήσι

Αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ23 και Ανδρών- Γυναικών βρέθηκαν για δέκα ημέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και έβαλαν τις βάσεις για τους αγώνες του 2023.

Οι αριθμοί πολλές φορές μπορούν να αποδείξουν το μέγεθος μιας προσπάθειας. Συμβαίνει και στο φετινό 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

39ος ΑΜΑ- Οι «αριθμοί» της επιτυχίας

Μερικοί αριθμοί σε σχέση με τον Μαραθώνιο Αθήνας; είναι οι 15.500 δρομείς που δηλώθηκαν στον μαραθώνιο δρόμο, 16.000 στα 5 χλμ. και 12.500 στα 10 χλμ.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (8/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Λουσία Καρίγιο: Η πανέμορφη 20χρονη Ισπανίδα σπρίντερ, με τη γιαγιά επίσης αθλήτρια, η οποία είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά της.

Λουσία Καρίγιο: Η πανέμορφη 20χρονη Ισπανίδα σπρίντερ που τρελαίνει τα ρολόγια και τους καμεραμάν

Λουσία Καρίγιο ή όμορφη αθλήτρια των 200 μέτρων με τη γιαγιά επίσης αθλήτρια, η οποία είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά της.

Ο Μαρκέλο Μέμα είναι ένας από την καλή φουρνιά των Ελλήνων σφυροβόλων που με τον ανταγωνισμό τους έχουν ανεβάσει το επίπεδο του αγωνίσματος.

Ο Μαρκέλο Μέμα θέλει να ρίξει μακριά το 2023 και στο Ευρωπαϊκό Κ23

Πέντε ρίπτες αναμένεται να παλέψουν για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στο Εσπού, Ορέστης Ντουσάκης, Γιάννης Κορακίδης, Μαρκέλο Μέμα, Θοδωρής Ζιώγας και Νίκος Πολυχρονίου.

Ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς δισκοβόλους, ο Μίχαελ Μέλενμπεκ πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Είχε κατακτήσει δύο μετάλλια σε Παγκόσμια.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Μίχαελ Μέλενμπεκ

Ο Μίχαελ Μέλενμπεκ είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2001 στο Έντμοντον και το ίδιο χρώμα μεταλλίου το 2005 στο Ελσίνκι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου