Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022


LATEST

Mαραθώνιος: Αποκλεισμος των αθλητών και των αθλητριών με χειρήλατο αμαξίδιο

Mαραθώνιος: Αποκλεισμος των αθλητών και των αθλητριών με χειρήλατο αμαξίδιο

Ο Άρης Κατσούλης κάνει λόγο για «απόφαση που καλλιεργεί άθελά της τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό».

Κλαούντια Βόιτουνικ: Η πανέμορφη ξανθιά Πολωνή σπρίντερ είναι στα κάτω της αλλά μπορεί πιο πολλά

Κλαούντια Βόιτουνικ: Η πανέμορφη ξανθιά Πολωνή σπρίντερ είναι στα κάτω της αλλά μπορεί πιο πολλά

Φέτος, η γεννημένη στις 15 Μαΐου του 1999, έχει κάνει τα 60 μέτρα με εμπόδια 8.07 δευτερόλεπτα (στο Τορίνο).

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (10/11/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού στίβου ήταν ο Δημήτρης Πιέτρης. Ο Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε 3 φορές πρωταθλητής στα 110μ. εμπόδια.

Champions time: Ο Δημήτρης Πιέτρης

Ο Δημήτρης Πιέτρης ασχολείται με το θέατρο και ετοιμάζεται για την παράσταση τον «Αργαλειό της Ανατολής» που θα κάνει περιοδεία τον Νοέμβριο στη Μύκονο και τον Δεκέμβριο στη Γερμανία.

Ο Αμπέλ Αντόν με μία δυνατή αλλαγή, περίπου 80μ. από την πύλη του Παναθηναϊκού Σταδίου, εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο μαραθώνιο το 1997.

39ος ΑΜΑ- Δύο θρύλοι του μαραθωνίου επιστρέφουν στην Αθήνα

Ο Αμπέλ Αντόν και ο Μάρτιν Φιτς θα παρουσιάσουν το εγχείρημα τους, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που θα δώσουν την Πέμπτη στη Μαδρίτη, λίγο πριν έρθουν στην Αθήνα.

Λίγα 24ωρα απέμειναν για τη διεξαγωγή του 39ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας και χιλιάδες δρομείς ετοιμάζονται να βρεθούν στην αφετηρία του.

39ος ΑΜΑ- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

«Αφήστε το τιμόνι και χειροκροτήστε τους δρομείς», είναι το σύνθημα του ΣΕΓΑΣ για το φετινό 39ο ΑΜΑ που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Η δράση του 39ου ΑΜΑ επικεντρώνεται φυσικά στον αγώνα του Μαραθωνίου, ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος αγώνας, όπου θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

39ος ΑΜΑ- Αγωνιστικό ενδιαφέρον στα 5χλμ. Stoiximan και στα 10χλμ. ΟΠΑΠ

Στα 10χλμ. που διεξάγονται στο πλαίσιο του 39ου ΑΜΑ θα τρέξει η Αναστασία Μαρινάκου, που είχε κάνει νταμπλ πέρσι επικρατώντας τα 5χλμ. και 10χλμ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου