Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ένα βήμα από το ρεκόρ

newego_LARGE_t_881_1409992-610x400

Με σημαντικότερους αντιπάλους το χρόνο και τον αντίθετο άνεμο, κατάφερε επίδοση 13.51 στα 110μ. με εμπόδια με το… καλησπέρα.
Στον πρώτο του αγώνα για τη φετινή σεζόν, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα των ψηλών εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης, δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο ίδιος μετά και την συμμετοχή του στο διασυλλογικούς αγώνες με τη φανέλα του ΣΚΑ Δράμας, δήλωσε στο Sportsfeed πως βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο στην προπόνηση, μιας και μαζί με το προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα, επιδιώκουν τους επτά διασκελισμούς μέχρι και το πρώτο εμπόδιο, έναντι των οκτώ που έκανε μέχρι τώρα. «Ο πρώτος μου αγώνας στον ανοιχτό στίβου πήγε σχετικά καλά αν σκεφτούμε ότι έκανα μια αλλαγή αυτήν την περίοδο και προσπαθώ να την περάσω στο αγωνιστικό κομμάτι και αναφέρομαι στην αλλαγή από τα οκτώ βήματα στα επτά όπου και αν καταφέρω να τον περάσω στον αγώνα θα βγουν καλές επιδόσεις».
Ωστόσο όμως ο Έλληνας πρωταθλητής δηλώνει ικανοποιημένος με την επίδοση που πέτυχε για αρχή και με απώτερο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει θέλει να συνεχίσει την προετοιμασία του στην πόλη του τη Δράμα. Διαφορετικά μαζί με τον προπονητή του θα μεταβούν στο εξωτερικό. «Ενόψει παγκόσμιου πρωταθλήματος θα συνεχίσω την προετοιμασία μου πολύ πιθανόν στην πόλη μου την Δράμα εφόσον και αν μας το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Αν όχι θα φύγουμε κάποια προετοιμασία όπου μπορεί να γίνει και στο εξωτερικό. Ο επόμενος αγώνας μου ακόμη δεν ξέρω ποιος θα είναι αλλά θέλω να είναι κάπου στο εξωτερικο έτσι ώστε να μπορέσω να δοκιμάσω τις αλλαγές όπου ανέφερα, σε αγώνες με συναγωνισμό, που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχω».
Πηγή" sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου