Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Φέτος θα το απολαύσει

thumbnail


Κόντρα σε όλα τα προβλήματα, η Σοφία Υφαντίδου προετοιμαζεται σε επτά αθλήματα για να πιάσει… ένα όριο. Αυτή είναι η μοίρα της επταθλήτριας και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φέτος είναι αποφασίσμένη να την… απολαύσει.
Τα σύνθετα αγωνίσματα (δέκαθλο στους άνδρες και έπταθλο στις γυναίκες) είναι τα πιο δύσκολα του στίβου. Η Υφαντίδου παρά τις δυσκολίες και των επτά αγωνισμάτων στη διάρκεια των προπονήσεων, μετά από ένα δύσκολο και μακρύ χειμώνα σε ένα ανοιχτό γήπεδο κόντρα σε καιρικές συνθήκες, ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο της τεστ στους διασυλλογικούς αγώνες συνθέτων που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η νικήτρια της διεθνής συνάντησης συνθέτων στο Ντεσενζάνο το 2012 με τα χρώματα της Εθνικής και κάτοχος Ολυμπιακού ρεκόρ στον ακοντισμό επτάθλου, θα κάνει το ντεμπούτο της για φέτος, με το απώτερο στόχο τη συνάντηση της Φλωρεντίας στις 15-16 Μαΐου.
Η επί δεκαεννέα χρόνια αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου, μετά την άτυχη στιγμή και τη θλάση στο δικέφαλο περίπου 10 μέρες πριν τον περσινό της αγώνα στην ίδια διοργάνωση, αποδεικνύει πως φέτος είναι πιο δυνατή. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες είναι έτοιμη για τον πρώτο της αγώνα θέλοντας να βελτιωθεί πριν ταξιδέψει στη Φλωρεντία, για να αγωνιστεί δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του επτάθλου. Σε ένα στάδιο με θέματα θέρμανσης, δίχως κλειστό προπονητήριο, με κρύο, βροχοπτώσεις και κόντρα στον αέρα η η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει πως τίποτα δεν την πτοεί και δηλώνει πως είναι καλά. «Θέλω να κάνω ένα τεστ πριν την συνάντηση της Φλωρεντίας. Περάσαμε έναν δύσκολο και μακρύ χειμώνα με πολλές βροχές και αέρα και θέλω να δω σε τί κατάσταση είμαι. Λόγω του καιρού έμεινα πίσω στις ταχύτητες και στα άλματα, αλλά είμαι καλά. Μένει να το δούμε στους διασυλλογικούς και έπειτα να συγκεντρωθώ στο τι θα πρέπει να βελτιώσω για την Ιταλία» δήλωσε στο Sportsfeed, συμπληρώνοντας πως μπορεί ο φετινός αγώνας στην Ελλάδα να γίνεται αρκετά νωρίς χρονικά αλλά θα τον ευχαριστηθεί στο μέγιστο όπως στοχεύει σε κάθε της προσπάθεια ξεχωριστά. «Ο πρώτος μου αγώνας θα είναι ναι μεν πολύ νωρίς για φέτος αλλά σκέφτομαι θετικά, όσο για την Ιταλία δε θέλω να σκέφτομαι το όριο για το Πεκίνο όσες φορές το σκέφτηκα δε μου βγήκε, μόνο όταν το απολαμβάνω έρχεται από μόνο του».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου