Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Και οι ρίπτες σε απόγνωση

giorgos-tremos

Η ιστορία που ξεκίνησε με τον άδικο και άνισο ορισμό των αγώνων-κριτήριο από τον ΣΕΓΑΣ για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας, έχει ξεσηκώσει πλέον τους αθλητές που δηλώνουν σε πλήρη απόγνωση καθώς αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης σε Καλαμάτα και Χανιά.
Και επειδή δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η αδικία είναι μόνο σε βάρος των αθλητών της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, δεν είναι έτσι, καθώς ο ΣΕΓΑΣ φρόντισε και έκανε μία εξαίρεση πάλι με λάθος σκεπτικό. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ριπτών βρίσκεται στη Νότια Ελλάδα, ο βασικός αγώνας κριτήριο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό φυσικά γίνεται για να ενισχυθούν τα «Σπανίδεια», μία εξαιρετική κατά τ’άλλα πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, που όμως αν η ομοσπονδία δεν καλύψει τα έξοδα στους 7-8 κορυφαίους ρίπτες κάθε αγωνίσματος, θα είναι τελείως άδικο και άνισο για τους ρίπτες από τη νότια Ελλάδα. Όταν μάλιστα τόσο στην Καλαμάτα όσο και στα Χανιά, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το πολύ 1-2 αγωνίσματα ρίψεων.
Κάποια στιγμή ο κ.Ευαγγελόπουλος καλό θα είναι να σταματήσει να κάνει την πολιτική της ομοσπονδίας μέσω των αθλητών και των αγώνων και να πάρει τις σωστές και δίκαιες αποφάσεις. Αυτή είναι η δουλειά του, ας μην το ξεχνάει…
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου