Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το Run Greece του Ηρακλείου ...άγγιξε τις 4.000 συμμετοχές και έσπασε τα ρεκόρ


Ένα μοναδικό ρεκόρ κατάφερε να πετύχει σήμερα το Run Greece του Ηρακλείου, μια διοργάνωση που έπεισε σχεδόν 4.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών να φορέσουν αθλητικά και να τρέξουν στους δρόμους της πόλης.
Συγκεκριμένα 3.900 άνθρωποι συμμετείχαν στην σημερινή γιορτή, νούνερο που δεν έχει πετύχει άλλη πόλη και φάνηκε για μια ακόμη φορά η στροφή των πολιτών στην άθληση.
Η ομοσπονδία σε κάθε αγώνα κερδίζει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ που έβαλε πριν από τρία χρόνια, όταν αποφάσισε τη διεξαγωγή της σειράς, δεδομένο του ότι πείθει τους πολίτες των μεγάλων πόλεων της περιφέρειας να αλλάξουν την καθημερινότητα τους και τον τρόπο ζωής τους, και να βάλουν στο πρόγραμμα τους την άθληση. Στον αγώνα του Ηρακλείου, ο οποίος διοργανώθηκε σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη βοήθεια του μεγάλου χορηγού, της Wind, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών στο σύνολο των συμμετοχών, αλλά και ρεκόρ συμμετοχών στα 5χλμ. εκεί όπου πήραν μέρος 2.450 δρομείς. Στα 10χλμ έτρεξαν 550 δρομείς, ενώ 900 ήταν τα παιδιά στον παιδικό αγώνα.
Το Ηράκλειο ανέβασε για μια ακόμη φορά τον πήχη, όμως, είναι σίγουρο πως τα παραπάνω νούμερα θα καταρριφθούν σε κάποια από τις επόμενες στάσεις του Run Greece. Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα γίνει 10/5 στα Γιάννενα.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου