Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Μετάλλιο στο Τόκιο και χειμερινοί Ολυμπιακοί»

Τους στόχους του για την επόμενη τετραετία ανακοίνωσε ο Γκρεγκ Ράδερφορντ ο οποίος αποκάλυψε ότι θέλει να διεκδικήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2020, ενώ δεν απέκλεισε να δοκιμάσει να αγωνιστεί και στους χειμερινούς του 2018.
Μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ο Βρετανός άλτης του μήκους δήλωσε πως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και ότι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Βραζιλία. Όχι γιατί έχασε, αλλά γιατί δεν απέδωσε όσο θα μπορούσε, όπως τόνισε σε συνεντεύξεις του.
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ράδερφορντ θα κλείσει τα 30 χρόνια ωστόσο όμως τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με απώτερο στόχο το Τόκιο. Εκεί θέλει να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο που έχασε στο Ρίο, αλλά ακόμα και αν βρεθεί στο βάθρο ως δεύτερος ή τρίτος θα είναι ευχαριστημένος. «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να αντέξω ακόμα μια τετραετία. Αν δω ότι οι επιδόσεις μου αρχίζουν και πέφτουν τότε θα τα παρατήσω και θα κρεμάσω τα παπούτσια μου» τόνισε ο Βρετανός ο οποίος δεν έκρυψε ότι το 2014 είχε δοκιμάσει και χειμερινό άθλημα, κάνοντας σκέλετον. Κάτι που θα ήθελε να δοκιμάσει και το 2018 με στόχο να προκριθεί στους Ολυμπιακούς της Πιόνγκτσανγκ.
Όσον αφορά το μέλλον του βρετανικού στίβου, ο Ράδερφοντ ήταν ξεκάθαρος. «Η Ντίνα Άσερ Σμιθ θα αφήσει εποχή. Είναι απίστευτα έξυπνη σαν άνθρωπος και φοβερά ταλαντούχα σαν αθλήτρια. Πιστευω ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη σταρ της Βρετανίας».

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου