Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Γκάφα από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου

Μερικές εβδομάδες πριν, σε ρεπορτάζ του Sportsfeed είχε αναφερθεί ότι η νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου είχε αποσύρει το μέτρο του πεντάευρου για τη χρήση των χώρων. Ωστόσο όμως η διοίκηση άλλαξε την απόφαση, καταργώντας τελικά το λάθος… πεντάευρο.
του Θανάση Νικολάου nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou
Μόνο ως γκάφα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι κάποιος αποφάσισε να αφήσει το πάρκινγκ του βοηθητικού γηπέδου του Καυτανζογλείου ελεύθερο προς χρήση και να επιβάλλει 5 ευρώ για τη χρήση των απαράδεκτων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης; Άσχετοι με τον αθλητισμό να επωφελούνται του ελεύθερου πάρκινγκ και αθλούμενοι να μη χρησιμοποιούν πλέον τον άθλιο συνθετικό τάπητα στο βοηθητικό στάδιο του Καυτανζογλείου. Όλα αυτά και ενώ η νέα διοίκηση του σταδίου είχε δείξει όλη την καλή θέληση να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.
Να σημειωθεί ότι το όφελος από τη χρέωση των πέντε ευρω είναι… αστείο και για να είμαστε δίκαιοι πρόκειται για εφεύρημα της προηγούμενης διοίκησης. Καλό θα είναι λοιπόν, οι νέοι διοικούντες να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για την κατάργηση αυτού του απαράδεκτου μέτρου και να μην το επαναφέρουν ποτέ ξανά. Τα γήπεδα πρέπει να κρατούν τους αθλούμενους και όχι να τους διώχνουν.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου