Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σε Κύπρο και Σερβία για προετοιμασίες


Η Κύπρος όπως πάντα -και λόγω και της διακρατικής συμφωνίας- συγκεντρώνει τους περισσότερους για προετοιμασία (στο ΓΣΠ της Λευκωσίας), όμως φέτος έχει εξίσου πολλές προτιμήσεις το Νόβι Σαντ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σερβία -που στην πρωτεύουσά της, το Βελιγράδι, φιλοξενείται σε λιγότερο από 100 ημέρες και η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2017, το ευρωπαικό κλειστού.

Ο Γ.Τσούγκος με τον Κώστα Μπανιώτη -και τον Μπόφτση- θα προπονηθούν αρκετές ημέρες εκεί, την αρχή όμως θα κάνει ο Θ.Πάντος με την Έφη Κολοκυθά και ο Κ.Βογιατζάκης με τους Πάνο Ανδρεάδη, Πάνο Τριβυζά και Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Μετά τα Χριστούγεννα θα είναι ο Γ.Δημητριάδης -που γνωρίζει καλύτερα από όλους το προπονητικό κέντρο έχοντας σπουδάσει εκεί- με τη Χριστίνα Αλβερτσιάν, ενώ στις αρχές του 2017 θα βρεθούν εκεί και ο Χ.Σδρόλας με τον Κώστα Δουβαλίδη και ο Κ.Μηνάς με τη Σοφία Υφαντίδου.


Να σημειωθεί ότι η για την είσοδο στο προπονητικο κέντρο χρειάζονται και 3€ τη φορά.

Στην Κύπρο βρίσκονται και επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες ο Γ.Πομάσκι με τους Λούη Τσάτουμα, Μίλτο Τεντόγλου, Δημήτρη Μπαλταδούρο, Αλέξανδρο Περιστέρη και Βούλα Παπαχρήστου, Λιλή Αλεξούλη -καθώς και η Ελισάβετ Πεσιρίδου που ήταν χωρίς την Ι.Σιώμου (λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης της), αλλά και ο Π.Σκορδίλης με τους Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη και Δημήτρη Μονοπωλη.

Από την άλλη, εκεί μεταβαίνει ο Κ.Ηλίας με τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ανδριάνα Φέρρα όπως και τους Άρη Δρίτσα, Ανδρέα Πανταζή και Βασιλική Ταχταρά.

Μετά το γύρο Σητείας (18/12) θα πάει ο Ν.Παπούλιας με τους γιους του Χρήστο&Ανέστη και την Αλεξία Πολυκράτη. Πριν τα Χριστούγεννα θα είναι και ο Π.Χατζηαναστασιάδης με τον Γιάννη Νυφαντόπουλο.

Όσο για τη Νότια Αφρική που αποτελεί ιδανικό επίσης προορισμό, πρόκειται να πάνε οι Φέρρα-Μπελιμπασάκη, ο Α.Βισκαδουράκης με τις Ειρήνη&Άννα Βασιλείου αλλά και το Λυκούργο Τσάκωνα, καθώς και ο Δ.Δαμασκηνός με τη Δέσποινα Μαλταμπέ και τους Νίκο Ανδρικόπουλο και Νίκο Νικολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου