Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

by

Article Preview


Σε 2 ομίλους, στα Γιαννιτσά ο Βόρειος και στον Άγιο Κοσμά ο Νότιος, έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη
-> Αποτελέσματα

Στα Γιαννιτσά ο 18χρονος Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης του ΠΑΟΚ επικράτησε με 6492β ενώ ο Παναγιώτης Πητας του ΓΣ Βόλου συγκεντρωσε 6378β.
Οι αδερφοί Ανδρέογλου από τον ΣΚΑ Δράμας, γιοι του παλιού πρωταθλητή του 10θλου, ήταν οι καλύτεροι στους παίδες με 5798β ο Άγγελος και 5723β ο Αντώνης.
Η Στέλλα Τζικανουλα του Α.Σ. Τιταν Σερβιων ειχε ...

Διαβάστε περισσότερα
by

Article Preview


Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους διοργανωτές του Rio2016 (5-21/8/2016) έγινε, 100 ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και 30.000 θεατών το απόγευμα της Μ.Τετάρτης στο Παναθηναικό Στάδιο, με τη Φλόγα να καλύπτει πριν το τελευταίο μέρος της πορείας της από την Ακρόπολη.

Η λαμπαδηδρομία που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη με την Αφή στην Αρχαία Ολυμπία και τον Λευτέρη Πετρούνια πρώτο λαμπαδηδρόμο, για 7 ημέρες κάλυψε την Ηπειρωτική Ελλάδα. Στο 1ο μισό μέρος ανέβηκε ως τα Βόρεια της χώρας (δείτε->εδώ) και στο 2ο συνέχισε με την κάθοδο προς το Μαραθώνα και την Αθήνα.

Η Φλόγα ...


by

Article Preview


Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν από τον Μίλτο Τεντόγλου και την Παναγιώτα Δόση στον ετήσιο αγώνα που διοργάνωσε τη Μ.Τετάρτη ο Α.Ο. Λασηθίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου με την επωνυμία «Μιραμπέλο 2016».
(->αποτελέσματα)

Στον αγώνα που συνδυάστηκε και με το προπονητικό καμπ (δείτε->εδώ) συμμετείχαν, με προπονητικό κυρίως χαρακτήρα, αρκετοί αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών, ο Τεντόγλου σημείωσε ...

by

Article Preview


Με 2 Ολυμπιακούς τίτλους το όνομά του είναι μέρος της Ολυμπιακής ιστορίας και δηλώνει υπερήφανος γι'αυτό. Ο σπουδαίος Felix Sanchez έδωσε τέλος στην αθλητική του καριέρα.

Ο "Super" Felix (όπως ήταν το παρατσούκλι του, ενώ είχε και τατουάζ το έμβλημα του Superman στο μπράτσο του) γεννηθηκε στις 30 Αυγουστου 1977 στη Νέα Υόρκη απο γονεις απο τη Δομινικανικη Δημοκρατια και μεγάλωσε στο San Diego στην California όπου σπούδασε και Ψυχολογία.

Μετα τους Ολυμπιακούς του 2000 που απετυχε να μπει τελικο στα 400μ. με εμποδια, φορούσε ενα κόκκινο βραχιολι ως υπενθύμιση και κίνητρο, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου