Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Μαχητής ο Μάστορας

Το 2015 ήταν η χρονιά που ο Αντώνης Μάστορας σημείωσε τη μεγαλύτερη του επιτυχία κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του κλειστού. Το 2016 όμως, είναι ο χρονιά που δίνει το μεγαλύτερο του αγώνα, καθώς τρέχει να προλάβει τους Ολυμπιακούς!
Πηγή: sportsfeed.gr
Ο δευτεραθλητής Ευρώπης του Ηρακλή, στο άλμα εις ύψος, μετά τις υψηλές πτήσεις που τον χάρισαν μια θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού στην Πράγα, προσγειώθηκε… ανώμαλα καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης οστεόφυτων από τους αστραγάλους. Δυστυχώς, αυτή η εξέλιξη τον αφήνει εκτός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Άμστερνταμ) ενώ οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυθντικές όσον αφορά στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς. Ωστόσο όμως θα το παλέψει μέχρι τελευταία στιγμή για να καταφέρει να αγωνιστεί στο Ρίο (έχει πιάσει το όριο από περσι). Σε επικοινωνία με τοSportsfeed ο Μάστορας δήλωσε: «Μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε καλά. Θα δείξει από εβδομάδα πως θα είναι, που θα κλείσουν τα ράμματα. Το θετικό είναι ότι έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν υπάρχουν πόνοι» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής και συμπλήρωσε: «Η κίνηση στο πόδι έχει αρχίσει και επανέρχεται, όμως δε γνωρίζουμε ακόμα σε τί κατάσταση θα βρίσκεται όταν περάσει το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας».
Όσον αφορά στη συμμετοχή του στους μεγάλους αγώνες, ο αθλητής του Ηρακλή τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς να γίνει κάποια πρόβλεψει, αν και εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός. «Όταν περάσουν οι έξι εβδομάδες της αποθεραπείας, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά» ήταν τα τελευταία λόγια του δευτεραθλητή Ευρώπης που δείχνει τη διάθεση να μην εγκαταλείψει τον αγώνα για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου