Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Στον Άγιο Νικόλαο οι προεθνικές των κατηγοριών - Αγώνες και σεμινάριο στο πρόγραμμα


Στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη φιλοξενούνται από τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου και θα παραμείνουν για την περίοδο του Πάσχα για 10 ημέρες, αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα γίνεται «βιωματικά» παρουσίαση ειδικών και αγωνιστικών ασκήσεων από εξειδικευμένους προπονητές της ομοσπονδίας.

Τη Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου, αρκετοί από τους αθλητές της ομάδας προετοιμασίας θα λάβουν μέρος σε προπονητικό αγώνα που διοργανώνει ο Α.Ο. Λασηθίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου με την επωνυμία «Μιραμπέλο 2016».

Τη Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου, θα διοργανωθεί επιμορφωτική ημερίδα για τους προπονητές που συμμετέχουν στο camp με τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και οι προπονητές της ΕΑΣ Κρήτης.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί σε αίθουσα του επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου με το ακόλουθο πρόγραμμα και θέματα:

20:00-20:15. «Πώς επηρεάζει η προπόνηση αντοχής την καρδιά, μορφολογικά και λειτουργικά, παιδιών αναπτυξιακής ηλικίας».
Ομιλητής: Λευτέρης Ραφαηλάκης, Προπονητής ΣΕΓΑΣ
20:15-20:30. «Ενδιάμεσος Μεσόκυκλος-Η διατήρηση της αγωνιστικής φόρμας ανάμεσα σε δύο διαδοχικές αγωνιστικές κορυφώσεις».
Ομιλητής Γιάννης Κουτσιώρας, Εθνικός Προπονητής Ε/Ν
20:30-20:45. «Εμβιομηχανική. Πώς μπορεί να με βοηθήσει».
Ομιλητής Δημήτρης Τσιράκος, Διευθυντής Παγκρήτιου Αθλητικού Κέντρου.
20:45-21:30. Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις.

Από την αρχή του 2016 έγιναν καμπ αλλά και παράλληλα επιμορφωτικά σεμινάρια, στον Άγιο Κοσμά για σπριντ/εμπόδια, στο Καυτανζόγλειο για ρίψεις και στο ΟΑΚΑ για άλματα.

Επίσης, καμπ προπονητικής προετοιμασίας έχει πρρογραμματιστεί στις 4-10 Ιουλίου στις Σέρρες για τους αθλητές των εθνικών ομάδων για το Πανευρωπαικό Π/Κ και το παγκόσμιο Ε/Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου