Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Μαραθώνιος Ρόδου με Ρεμπούλη και Ολυμπιονίκες

«Δεν γίνεται να λείψω από αυτόν τον αγώνα, πραγματικά τον έχω αγαπήσει. Είναι ιδιαίτερη τιμή που θα τρέξω στη Ρόδο. Εδώ μετά τον Μαραθώνιο της Αθήνας,

 

 

 

Run Greece 4.500 συμμετοχές στο Ηράκλειο

Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός εγγραφών των τελευταίων ημερών, αποτελεί τη καλύτερη απόδειξη, για το πόσο οι πολίτες όλης της Κρήτης, αλλά πλέον και εκτός Κρήτης,  έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν με τη συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις «RUN GREECE». 

 

 

 

Στη Φλώρινα οι Βαλκανικοί Βάδην το Σάββατο

Η ακριτική Φλώρινα είναι έτοιμη και θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο τις  αποστολές από οχτώ χώρες που θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νενίδων και παίδων-κορασίδων.

 

 

Στεφανίδη-Κυριακοπούλου "κόντρα" επί ελληνικού εδάφους


Αφιέρωμα στις δύο μεγάλες Ελληνίδες επικοντίστριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

 

 

Όριο για Άμστερνταμ η Σταματία Σκαρβέλη


Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε η Σταματία Σκαρβέλη η οποία το Σάββατο, 9 Απριλίου,   σε αγώνες με την πανεπιστημιακή ομάδα (UCLA) του Λος Άντζελες πέτυχε στην σφαιροβολία 16μ75 ξεπερνώντας το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του καλοκαιριού που είναι 16.20μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου