Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Λαβιλενί, Μπάρμπερ και Καραλής!

Ο Εμμανουήλ Καραλής… μεγάλωσε και πλέον θα αντιμετωπίζει τους καλύτερους επικοντιστές στον πλανήτη. Και ας είναι μόλις 16 ετών.
Πηγή: sportsfeed.gr
Ο κορυφαίος παίδας τον πλανήτη (όλων των εποχών) και κορυφαιος έφηβος για φέτος (επίσης στον πλανήτη), κλήθηκε από τους διοργανωτές του φημισμένου Γκόλντεν Σπάικ της Οστράβα, να συμμετάσχει στον αγώνα επί κοντώ του μίτινγκ. Εκεί όπου θα βρεθούν ο Ρενό Λαβιλενί και ο Σον Μπάρμπερ σε μία από τις πολλές μονομαχίες τους, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Η Τσεχία έχει αποδειχθεί γούρικη για τον Καραλή, καθώς στο πρώτο του μεγάλο μίτινγκ εκτός Ελλάδας, σημείωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών για παίδα. Ήταν στις 5 Μαρτίου, στο Γιάμπλονετς όπου παρουσία και πάλι του Ρενό Λαβιλενί, πέρασε το 5.54μ. Στις 20 Μαΐου θα επιστρέψει στην Τσεχία, αυτή τη φορά στην Οστράβα, όπου θα επιδιώξει να βελτιώσει και άλλο το ρεκόρ, κυνηγώντας και το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ (5.60μ.). Εκτός από τον 16χρονο Έλληνα και τους Λαβιλενί-Μπάρμπερ, στον αγώνα θα δώσουν το παρών και οι Τσέχοι Κούντλιτσκα και Μπάλνερ.
Το Γκόλντεν Σπάικ είναι από τα κορυφαία μίτινγκ της χρονιάς και στο φετινό (όπως και πέρσι) δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι ο Γιουσέιν Μπολτ, ενώ και ο Λυκούργος Τσάκωνας ενδεχομένως να αγωνιστεί στο 200αρι, κόντρα στον Τζαμαϊκανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου