Κυριακή 3 Απριλίου 2016



_

Το ταλέντο Κυριαζής σημάδεψε τα 81,87 μ. στα Texas Relays

Ενα ακόμη δείγμα των εξαιρετικών δυνατοτήτων του έδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος, ο Γιάννης Κυριαζής, αγωνιζόμενος στα Texas Relays. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού έστειλε το ακόντιο στα 81,87 μ. και κατάφερε να σημειώσει μια σειρά από σπουδαία επιτεύγματα.

Μεγάλη συμμετοχή στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, "Μ. Αλέξανδρος"


Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με τη συμμετοχή περιπου 20.000 σε όλες τις αποστάσεις.
 




«Φωτιάδεια» αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκαν  στην Πάτρα το Σάββατο 2 Απριλίου αγώνες στίβου στη μνήμη του Κώστας Φωτιάδη ανδρών και γυναικών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

 

 

 

Με την παρουσία πρωταθλητών μας το καμπ των αλτών στο ΟΑΚΑ


Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ξεκίνησε την Παρασκευή το προπονητικό καμπ για τους άλτες. 
 




'Ολα έτοιμα για τη γιορτή της Θεσσαλονίκης την Κυριακή (3/4)


Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, βρίσκεται προ των πυλών. Για άλλη μια χρονιά, ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα βγάλει την Κυριακή (03/04) στους δρόμους περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου.
 




Run Greece Ηράκλειο. Μειωμένες τιμές σε πλοία, ξενοδοχεία, καταστήματα


Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία και οι εγγραφές για τη συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την ονομασία Run Greece Ηράκλειο (Κυριακή 17 Απριλίου), 




Ξεκινάει από το Αμβούργο με στόχο το...Ρίο


Τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών ετών θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει στους επόμενους αγώνες του ο Κώστας Πούλιος κυνηγώντας το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου