Δευτέρα 4 Απριλίου 2016


by

Article Preview



Αρκετές και πάλι οι ελληνικες παρουσίες σε κολλεγιακούς αγώνες στις ΗΠΑ, με τον Γιάννη Κυριαζή να πετυχαίνει μεγάλη επίδοση με 81,87μ. στον ακοντισμό.

Ο Κυριαζής μετά το καλό ξεκίνημά του με σχεδον 78μ. πριν 2 εβδομάδες, στους αγώνες "Nike Clyde Littlefield Texas Relays" έστειλε στην πρώτη του βολή το ακόντιο αρκετά πάνω από το ρεκόρ του που ήταν 78,41μ. αλλά και το "φράγμα" των 80μ., με τα 81,87μ. να φέρνουν τον 20χρονο στην 4η θέση ολων των εποχών, μετά τους Γκατσιούδη, Λεμπέση, Γ.Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια ...

Διαβάστε περισσότερα

by

Article Preview



Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Απριλίου με πλήθος κόσμου να λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση.

Περίπου 1700 δρομείς ξεκίνησαν στις 8 το πρωί από την Πέλλα, με τον Δήμαρχό της, Γρηγόρη Στάμκο, να δίνει την εκκίνηση του Μαραθωνίου.
Πρώτος τερμάτισε ο Κενυάτης Αμπελ Κίμπετ Ροπ, σε 2:17.41. Πρώτος Έλληνας και 5ος στην κατάταξη ήταν ο Κώστας Ρήγας, με 2:29.49. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Κενυάτισσα Έλεν Τζεπκοσγκέι Κιμούτα με 2:41.50

Εκτός από τον Μαραθώνιο η διοργάνωση περιελάμβανε ...






by

Article Preview



Μετά τους σπρίντερς στον Άγιο Κοσμά στην αρχή του 2016 και τους ρίπτες στη Θεσσαλονίκη πριν 10 ημέρες, σειρά έχουν οι άλτες, για τους οποίους θα γίνει προπονητικό καμπ στις 1-4 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Επίσης στις 2/4 θα γίνει και σεμινάριο με βιοκινητική ανάλυση-παρουσίαση από τα άλματα επικοντώ του προηγούμενου Street Pole vault αλλά και από τα άλματα σε μήκος στο Ευρωπαικό Ομάδων που έγινε στο Ηράκλειο, από τους ερευνητές επιστήμονες Απόστολο Θεοδώρου και Βασίλη Πανουτσακόπουλο.

Αντίστοιχο και πολύ επιτυχημένο καμπ είχε γίνει και τον προηγούμενο χρόνο (δείτε->εδώ) όπως και σεμινάριο (δείτε->εδώ)

Το πρόγραμμα: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου