Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Στη δέκατη θέση του επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης - Ειδήσεις - νέα ...

Η αναγνώριση στην Ελλάδα είναι μειονέκτημα. Οι αθλητές έχουμε αποδεχθεί ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει ούτε ηθική στήριξη και αυτό είναι το χειρότερο.
Κώστας Φιλιππίδης (Παγκόσμιος πρωταθλητής Επι κοντώ)


Τσιόδρας: Φυσικά δεν απαγορεύεται η ατομική άθληση σε αθλητές του στίβου





«Η ατομική άθληση δεν απαγορεύεται σε ανοιχτό χώρο, όταν γίνεται με συγκεκριμένους κανόνες και συνθήκες» εξήγησε και πάλι ο καθηγητής.


Ενημέρωση για ασφαλή επανεκκίνηση – αναμονή για Σχεδιασμό και Σωματεία ΣΕΓΑΣ






Σε νέα ενημέρωση από τον ΓΓ του ΣΕΓΑΣ κο Σεβαστή προς τα μέλη και σωματεία της Ομοσπονδίας, τονίστηκε η διαβεβαίωση που έχει ο ΣΕΓΑΣ από την αθλητική ηγεσία για ξεκίνημα προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων άνω των 15 ετών, από τις 18/5 – ενώ εξακολουθεί να ζητείται να μπουν οι αθλητές Σχεδιασμού στις 11/5, όπως δηλαδή ήταν και η αρχική πληροφόρηση και πλάνο (->εδώ) Επίσης επικοινωνήθηκε όλο το σχετικό υλικό για τους σχετικούς κανόνες και μέτρα -> Τα μέτρα προετοιμασίας και προστασίας στους αθλητικούς χώρους
-> Η λίστα της ΕΟΕ και το ΦΕΚ

Η επιστολή της 6/5

Η άρση των περιοριστικών μέτρων περιλαμβάνει και την αθλητική δραστηριότητα. Είναι λογικό και επιβεβλημένο η επαναφορά στην κανονικότητα να γίνει σταδιακά και με μεγάλη προσοχή από όλους μας.


Πως θα λειτουργήσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε Περιφέρειες και Δήμους;





Τηλεδιάσκεψη έγινε σήμερα σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και ζητήθηκε η συμμόρφωση στη σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας ως προς όρους και κανόνες ασφαλείας, με διασφάλιση της τήρησης των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων*. Πρακτικά ήδη από τις πρώτες ημέρες φαίνεται πως οι Δήμοι αποφασίζουν και ανοίγουν, εφόσον μπορούν να καλύψουν πρωτόκολλα ασφαλείας, τα Δημοτικά Στάδια. Η είσοδος γίνεται με περιορισμό χρόνου και αριθμού αθλουμένων. Δεν γίνεται, βάσει και των φάσεων επανεκκίνησης, οργανωμένη μορφή άθλησης Δημοτικών προγραμμάτων ή σωματείων παρά μόνο άθληση κοινού, στο οποίο βέβαια μπορούν να είναι και αθλητές, πάντα σε λογική ατομικής άθλησης. Ενδεχομένως χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις στο ζήτημα αυτό καθώς το θέμα των Δημοτικών Σταδίων και η ερμηνεία του ΦΕΚ εκεί αναμένεται να βρεθούν τώρα στο επίκεντρο.

Το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

Συστάσεις για πιστή εφαρμογή του νόμου και αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων





sportsfeed.gr

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι αυτός που βγάζει τα πρωτόκολλα…


 sportsfeed.gr





















sportsfeed.gr
Δύσκολη προδιαγράφεται η μεταβατική περίοδος των αθλητών του στίβου…

Δύσκολη προδιαγράφεται η μεταβατική περίοδος των αθλητών του στίβου όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι καθώς λόγω αναβολών των αγώνων πολλοί θα μείνουν χωρίς μπόν....







Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα επιστρέψει από σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες, μέλη της προολυμπιακής ομάδας.

 



Η ομοσπονδία στο πλαίσιο της σταδιακής επανεκκίνηση του αθλητισμού θεώρησε αναγκαίο να προσθέσει στην υγειονομική επιτροπή της συνεργάτη πνευμονολόγο, προκειμένου να έχει τις κατευθύνσεις ενός ειδικού σε σχέση με το προπονητικό και το αγωνιστικό επίπεδο σε ό,τι αφορά τον covid-19.


segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου