Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Οι ιδιαιτερότητες και …πιθανότητες των αγωνισμάτων

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκαν οι τεχνικές διατάξεις ενόψει διασυλλογικών και πανελληνίων πρωταθλημάτων και αναφέρονται βέβαια αρκετές ιδιαιτερότητες ενώ είναι εμφανές ότι ιδιαίτερα οι μεγάλες αποστάσεις, πιθανόν τα σύνθετα και βέβαια και οι σκυταλοδρομίες, είναι στον “αέρα” για την ώρα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική απόφαση.



 
Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει ο ελληνικός στίβος, ύστερα από το διάστημα αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας που προκάλεσε ο ιός covid-19.
 
 
 

Μητρώο Αθλητικών Σωματείων – διαδικασία προεγγραφής

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε πως άνοιξε η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στο site της ΓΓΑ και θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 5/6.

Θεσμικοί και δρομικοί αγώνες στο πλάνο του ΣΕΓΑΣ – ζητάει στήριξη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στην οποία τονίζει και πάλι πως με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ετοιμάζει Ειδικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Στίβου, ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η υγεία όλων των μελών της οικογένειας του στίβου. Θα προχωρήσει στη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων και των διασυλλογικών αγώνων, ενώ, με νέους κανόνες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου και οι δρομικοί αγώνες με νέο τρόπος διεξαγωγής μαζικών αγώνων, που θα οδηγήσει όμως σε μειώσεις της τάξεως ακόμα και του 70% σε αυτό το μέρος των εσόδων τους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.


 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ διευκρινίζει ότι η εγγραφή των Αθλητικών Σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ είναι διαδικασία που αφορά αποκλειστικά τα ίδια τα Σωματεία και όχι τις Ομοσπονδίες.










Πανελλήνιες 2020: Λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις πρακτικές δοκιμασίες – Οδηγίες


Πανελλήνιες 2020: Οδηγίες του αρμόδιου Υφυπουργείου Αθλητισμού που αφορούν στη λειτουργία των...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου