Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Επιστολή ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ  για την είσοδο στα Στάδια

Από τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος λάβαμε την ακόλουθη επιστολη, ως αντίδραση στην ανακοίνωση της ΓΓΑ (->εδώ) και παραθέτουμε:
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γ.Γ Αθλητισμού, σχετικά με την επιστροφή των ελεύθερα αθλουμένων στα στάδια από την Δευτέρα 25/05/2020.
     Προφανώς για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών. Τη στιγμή που προπονητές, αθλητές και αθλήτριες του Στίβου συμπληρώνουν 5σέλιδα ιατρικά ιστορικά, σωματεία στέλνουν και ξαναστέλνουν λίστες και γονείς πληρώνουν αδρά από την τσέπη τους την ιατρική επίσκεψη προκειμένου τα παιδιά τους να κάνουν αυτό που αγαπούν, κάποιοι άλλοι με μια απλή δήλωση θα εισέρχονται στα στάδια με τηλεφωνική επικοινωνία ή ραντεβού!!!

     Αν δεν γνωρίζουν στη Γ.Γ Αθλητισμού τι συμβαίνει στα στάδια, τους συγχωρούμε. Πρέπει  όμως να ζητήσουν μία  συγνώμη από προπονητές και γονείς που σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, τους ανάγκασαν να βάλουν ξανά  το χέρι στην  τσέπη.
     Καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομικών ειδικό κονδύλι για την στήριξη των σωματείων, αν ισχύει ακόμα η δήλωση του ότι προτεραιότητα για την πολιτεία είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου