Κυριακή 31 Μαΐου 2020


Με αφορμή την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου.

 

Ενημερωτική συγκέντρωση των Ενώσεων και Σωματείων της Αττικής θα γίνει την Δευτέρα (1/6) παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλου και του γενικού γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, αλλά και των προέδρων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και της ΕΑΣ Πειραιά και Ν.Δ Αττικής, Χαράλαμπου Γεωργακόπουλου και Θεόδωρου Βόσου, αντίστοιχα.

 

Η δύσκολη περίοδος των περιοριστικών μέτρων πέρασε και οι αθλητές διανύουν πλέον την μεταβατική προπονητική φάση, που θα τους οδηγήσει στην επιστροφή στα αγωνιστικά επίπεδα που βρισκόταν πριν την καραντίνα.


 

O Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του χειμώνα, και πλέον κάνει σχέδια για τη συνέχεια.

 

Για τον Αύγουστο προγραμματίστηκε η επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των χωρών των Βαλκανίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Βαλκανική Ένωση.

 
 
Συγκροτήθηκε το νέο πρόγραμμα της σειράς αγώνων Run Greece, που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.


 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική απόφαση.

 

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει ο ελληνικός στίβος, ύστερα από το διάστημα αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας που προκάλεσε ο ιός covid-19.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου