Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Μπαίνουν οι αθλητές Εθνικής Α/Γ & Νέων στα Στάδια – Η ΚΥΑ και τι ισχύει

Όπως τελικά ήταν ο αρχικός σχεδιασμός (->εδώ) σε μια ενδιάμεση φάση μπαίνουν στα Στάδια της χώρας, από αύριο Τρίτη 12 Μαίου οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας Α/Γ και Νέων (όχι προεθνικές Κ20/Κ18) όσων είχαν υποδειχθεί από την Ομοσπονδία, ενώ ενημερώθηκαν με email και οι διοικήσεις των σταδίων, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε και εξειδικευμένες οδηγίες προπόνησης (δείτε->ΕΔΩ)


Μάριον Τζόουνς: Η λάμψη και η πτώση ενός αστεριού που δεν υπήρξε ποτέ 

\

Όταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2000 η Μάριον Τζόουνς κατέκτησε το τρίτο της χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Σίδνεϊ, είχε μόλις επιστρέψει στις ΗΠΑ με συνολικό απολογισμό πέντε μετάλλια και τη δυνατότητα να εισαχθεί στον πάνθεον της Ιστορίας. Η συνέχεια, όμως, επεφύλασσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν καταγραφεί ποτέ στον αθλητισμό. 
 https://sport-retro.gr





Εξειδικευμένες οδηγίες για προπόνηση αγωνισμάτων στίβου

Εξειδικευμένες οδηγίες προπόνησης για τα αγωνίσματα του στίβου εξέδωσε η Ομοσπονδία, καθώς σταδιακά επανέρχονται οι αθλητές-τριες στα Στάδια. Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, οι οδηγίες, οι οποίες στάλθηκαν και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, συντάχθηκαν σε συνεργασία της Υγειονομικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, των Τεχνικών της Επιτροπής Αγώνων και Ανάπτυξης και βεβαίως την επιστημονική επιμέλεια της πνευμονολόγου Ασημίνας Γκάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου