Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023


Δημοφιλή

Κοντεύουν δύο εβδομάδες που βρίσκονται στην Κένυα και στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο υψόμετρο στο Ίτεν οι αθλητές του Τάκη Γερακού.

Βάζουν τις βάσεις οι αθλητές του Τάκη Γερακού στην Κένυα

Οι αθλητές του Τάκη Γερακού θα επιστρέψουν από την Κένυα μετά από ένα μήνα με πρώτο στόχο να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Τρεις Έλληνες αθλητές με όρια και άλλοι δέκα με ράνκινγκ κρατούν το εισιτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Έλληνες αθλητές στο «Δρόμο για την Κωνσταντινούπολη»- updated

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχουν από πέρσι τα όρια συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Ξινή… βγήκε για τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν η προετοιμασία στη Σιέρα Νεβάδα. Αναγκάστηκε να τη διακόψει και επέστρεψε στη Νορβηγία με ίωση.

Επέστρεψε άρρωστος στη Νορβηγία ο Ινγκεμπρίγκτσεν- Αμφίβολος για το Ευρωπαϊκό

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν έχει προγραμματίσει να τρέξει 1.500μ. στο μίτινγκ του Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου και 3.000μ. στο μίτινγκ στη Μαδρίτη στις 22 Φεβρουαρίου.

Η Γαλλία είχε πολλά χρόνια να δει άλτρια να υπερβαίνει το 1,90μ. στον κλειστό και τώρα διαθέτει την Ναουάλ Μενικέρ που «πέταξε» στο Ομπόν.

Ναουάλ Μενικέρ: Η Γαλλία απέκτησε ύψος με μια όμορφη Περπινιανέζα!

Η Ναουέλ Μενικέρ με το 1,91μ. στο ύψος έκανε ατομικό ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό και έγινε η τέταρτη καλύτερη Γαλλίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. 

 

 

LATEST

Η Αναστασία Μαρινάκου «πέταξε» την Πέμπτη για το Μάντσεστερ για να πάρει μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται το Σάββατο, όπου θα τρέξει 3.000μ.

Στο Μάντσεστερ η Αναστασία Μαρινάκου- Τρέχει το Σάββατο 3.000μ.

Η Αναστασία Μαρινάκου μετά τον κλειστό αναμένεται να κάνει επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

Η Μαρία Λασίτσκενε συνεχίζει τους αγώνες στη Ρωσία και σε μίτινγκ στη Μόσχα πέρασε το 1,96μ. στο ύψος. Η Μάχουτσικ στο Κότμπους έκανε 1,98μ.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (26-1-23)

Ανάμεσα στους αγώνες των τελευταίων ημερών ήταν και το μίτινγκ του Μπρνο με τον Αντώνη Μέρλο να είναι 4ος με 2,17μ. και το Κότμπους με την Τατιάνα Γκούσιν να είναι 10η με 1,80μ.

Ο Φαμπρίς Ουγκ Ζανγκό έκλεψε την παράσταση στο μίτινγκ στη Βαλένθια κερδίζοντας στο τριπλούν με 16,90μ., την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Ο Ζανγκό 16,90μ. στο τριπλούν, κορυφαία επίδοση στον κόσμο στη Βαλένθια

Στη Βαλένθια ξεχώρισαν ακόμη ο Αυστριακός Ράφαελ Πάλιτς με 3.40.56 στα 1.500μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και στην Ευρώπη.

Οκτώ αθλητές (τρεις άνδρες, πέντε γυναίκες) εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023.

Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023

Τις υποτροφίες παίρνουν Κορακίδης, Ντρισμπιώτη, Τζένγκο, Εμμανουηλίδου, Φραντζεσκάκης, Παπαμιχαήλ, Τριανταφύλλου και Φιλιππίδου.

Στην Πηγή Τρικάλων θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είχε διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων νικητές ήταν στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου και στους άνδρες ο Μάριος Αναγνώστου.

Η Τίνα Σούτεϊ και η Ανγκελίνα Τόπιτς έκλεψαν την παράσταση στην «κόντρα» Σερβίας με την Σλοβενία και την Κροατία, που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Σούτεϊ 4,76μ. στο επί κοντώ, η Τόπιτς νέο ρεκόρ Σερβίας στο ύψος με 1,94μ. στο Βελιγράδι

Η Σούτεϊ με 4,76μ. στο επί κοντώ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και η Τόπιτς με 1,94μ. στο ύψος πέτυχε νέο ρεκόρ Σερβίας Κ20 και Κ23.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (24/1/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Αντώνης Μέρλος ταξίδεψε την Τρίτη για την Τσεχία για να πάρει μέρος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στον πρώτο του αγώνα, στο μίτινγκ στο Μπρνο.

Ο Αντώνης Μέρλος αγωνίζεται την Τετάρτη στο Μπρνο- Ποιοι είναι οι αντίπαλοί του

Ο Αντώνης Μέρλος έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μάικ Ρόντζερς με τον Ντέμεκ Κεμπ και η Ναντέζντα Ντουμποβίτσκαγια ξεχώρισαν στο πρώτο ασιατικό μίτινγκ WIT Silver που έγινε στην Αστάνα.

Καλές επιδόσεις στο πρώτο WIT Silver μίτινγκ στην Ασία

Στο μίτινγκ στην Αστάνα στα 60μ. οι Αμερικανοί Μάικ Ρόντζερς και Ντέμεκ Κεμπ τερμάτιζαν μαζί με 6.66, ενώ η Ναντέζντα Ντουμποβίτσκαγια πέρασε το 1,93μ. στο ύψος.

«Ανοιχτό» άφησε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ο πρόεδρος της WA, Σεμπάστιαν Κόου.

Ο Σεμπάστιαν Κόου «ανοιχτός» για διάδοχος του Τόμας Μπαχ στη ΔΟΕ!

Οι εκλογές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το 2025 στην Αθήνα.

Η Τατιάνα Γκούσιν αγωνίζεται την Τετάρτη στο μίτινγκ του Κότμπους, σε ένα μίτινγκ με μεγάλα ονόματα, όπως της Ουκρανής Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.

Μεγάλο ύψος στο Κότμπους την Τετάρτη, που μετέχει και η Τατιάνα Γκούσιν

Εκτός από την Γκούσιν, αγωνίζονται στο Κότμπους οι Ουκρανές Μάχουτσικ και Χερατσένκο, η Μαυροβούνια Βούκοβιτς, η Λιθουανή Παλσίτε και η Γερμανίδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου